Fotografie Comerciala

Creează o imagine puternică pentru brandul tău!

fotografie evenimente corporate

Fotografie Evenimente Corporate

Servicii complete de fotografie pentru conferințe, seminarii, lansări de produse și alte evenimente de afaceri. Capturăm momentele cheie ale evenimentelor și oferim servicii de editare și post-procesare pentru a asigura calitatea superioară a fotografiilor noastre. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege obiectivele lor de afaceri și pentru a personaliza fotografiile pentru a se potrivi cu brandul și mesajul companiei. Cu ani de experiență în fotografie de evenimente corporate, suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să creăm amintiri frumoase pentru clienții noștri.

portret comercial

Sedinte Foto Portret

Oferim servicii complete de fotografie pentru a crea portrete profesionale pentru afaceri. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege obiectivele lor și pentru a crea portrete personalizate care se potrivesc cu brandul și mesajul companiei. Folosim tehnici și echipamente de ultimă generație pentru a crea portrete de cea mai înaltă calitate. Cu ani de experiență în fotografia de portret corporate, suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să creăm portrete care vor spune povestea companiei și a angajaților săi într-un mod profesional și atractiv.

fotografie de moda

Fotografie de fashion

Oferim servicii de fotografie de fashion personalizate pentru clienți din industria modei. Echipa noastră de fotografi cu experiență poate captura cele mai bune imagini ale produselor, modelelor și evenimentelor dvs. într-un mod creativ și profesionist. Oferim, de asemenea, servicii de editare foto și lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a vă asigura că viziunea dvs. este realizată în întregime. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta să vă îmbunătățiți prezența vizuală și să vă promovați afacerea într-un mod de impact.

fotografie imobiliara

Fotografie Imobiliara

Serviciile noastre de fotografie imobiliară sunt specializate în a aduce la viață proprietățile dumneavoastră și a le prezenta în cel mai atractiv mod posibil. Echipa noastră de fotografi cu experiență utilizează cele mai recente tehnologii și echipamente pentru a crea imagini de înaltă calitate, care vor captura esența și frumusețea fiecărei proprietăți. De la case și apartamente, la birouri și spații comerciale, suntem dedicați să vă ajutăm să vă faceți proprietatea să iasă în evidență și să atrageți potențiali clienți. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă maximizați potențialul de vânzare sau închiriere a proprietății dumneavoastră.

fotografie de moda

Fotografie Culinara

Oferim servicii specializate de fotografie culinară pentru a ajuta afacerile din industria alimentară să-și promoveze produsele prin intermediul imaginilor de înaltă calitate. Echipa noastră de fotografi profesioniști utilizează cele mai bune tehnici și echipamente pentru a realiza imagini care să transmită gustul, aroma și calitatea preparatelor dvs. Fotografiile noastre pot fi utilizate în meniuri, pe site-ul dvs. web sau în campanii promoționale pentru a atrage clienți noi și pentru a fideliza clienții existenți. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum putem ajuta afacerea dvs. să crească prin intermediul serviciilor noastre de fotografie culinară.

fotografie imobiliara

Servicii Foto pentru Baruri

Oferim servicii specializate de fotografie pentru baruri, pentru a ajuta proprietarii să-și promoveze afacerile prin intermediul imaginilor de înaltă calitate. Echipa noastră de fotografi profesioniști are experiență în fotografie de bar și club, știind cum să surprindă atmosfera și starea de spirit a locației dvs. Fotografiile noastre pot fi utilizate în meniuri, pe site-ul dvs. web sau în campanii promoționale pentru a atrage clienți noi și pentru a fideliza clienții existenți. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum putem ajuta afacerea dvs. să crească prin intermediul serviciilor noastre de fotografie pentru baruri.

Nikon Z9

Echipamente

  1. Aparat foto Nikon Z9 (45mpx) – un aparat foto mirrorless full-frame profesional, ce oferă o rezoluție ridicată (ideal pentru printuri de mari dimensiuni) și o gamă dinamică largă, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea profesională.
  2. Obiectivul Nikon 17-28mm F/2.8 S – un obiectiv ultra-wide premium cu o diafragmă mare și o construcție de înaltă calitate, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea peisajelor, arhitecturii și a oricăror subiecte care necesită un unghi larg de vedere.
  3. Obiectivul Nikon 24-70mm F/2.8 S – un obiectiv de tip standard cu o diafragmă mare și o construcție de înaltă calitate, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea portretelor, evenimentelor și a oricăror subiecte care necesită o distanță focală versatilă.
  4. Obiectivul Nikon 70-200mm F/2.8 S – un teleobiectiv premium cu o diafragmă mare și o construcție de înaltă calitate, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea sporturilor, evenimentelor și a oricăror subiecte care necesită o distanță focală lungă.
  5. Obiectivul Nikon 35mm F/1.8 S – un obiectiv fix cu o diafragmă mare și o construcție de înaltă calitate, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea în condiții de lumină scăzută, a peisajelor și a portretelor.
  6. Obiectivul Nikon 50mm F/1.8 S – un obiectiv fix cu o diafragmă mare și o construcție de înaltă calitate, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea portretelor și a subiectelor în mișcare.
  7. Obiectivul Nikon 85mm F/1.8 S – un obiectiv cu o diafragmă mare și o construcție de înaltă calitate, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea portretelor și a subiectelor în mișcare.
  8. Lumini – o serie de lumini de studio pentru a ilumina subiectul într-un mod controlat și uniform.
  9. Softbox-uri – accesorii pentru lumini care permit controlul direcției și intensității luminii pentru a crea efecte de iluminare deosebite.

Cu aceste echipamente putem obține imagini de înaltă calitate și deosebite, indiferent de subiectul fotografiat.

Contact

Telefon sau Whatsapp

5/5 - (41 Reviews)