Salut!

Numele meu este Mihai Gheorghe si sunt fotograf profesionist cu peste 12 ani de experienta in fotografia de nunta, evenimente speciale, sedinte foto de Craciun si fotografia comerciala. In aceasta perioada, am dezvoltat o abilitate unica de a vedea lumea prin intermediul obiectivului aparatului foto, astfel incat sa pot crea imagini emotionante si puternice.

In ceea ce priveste fotografia de nunta, imi place sa imbin tehnica fotografica avansata cu un stil documentar, astfel incat sa pot sa capturez momentele naturale si spontane ale nuntii tale. Sunt mereu atent la lumina, compozitie si detalii, astfel incat sa pot sa creez imagini puternice si emotionante.

In ceea ce priveste fotografia comerciala, imi place sa inteleg obiectivele clientului si sa lucrez cu acestea pentru a crea imagini care sa il reprezinte si sa il promoveze in mod eficient. Sunt un fotograf creativ, cu o atentie deosebita la detalii si cu o abilitate de a crea imagini care sa atraga atentia si sa creeze o legatura puternica cu publicul tinta.

Imi place sa capturez momentele unice si emotionante, sunt mereu atent la lumina, compozitie si detalii, astfel incat sa pot crea imagini uimitoare si emotionante.

In concluzie, daca esti in cautarea unui fotograf cu experienta si pasiune pentru fotografie, te invit sa ma contactezi pentru a discuta despre evenimentul tau si cum pot sa te ajut sa pastrezi amintirile tale pretioase pentru totdeauna. Sunt un fotograf flexibil, care se concentreaza pe a oferi servicii de calitate si imagini uimitoare, indiferent daca este vorba despre nunta ta sau fotografii comerciale.

5/5 - (7 Reviews)