Fotografie imobiliară, Prezentari Video AirBNB | Rezidențial | Hoteluri | Pensiuni

p

De ce am nevoie de Fotografie Imobiliară

Tranzacționezi de două ori mai repede și cu mai puține vizionări la proprietate dacă ai fotografii imobiliare profesioniste.

|

Fotografii Imobiliare

Realizam sedinte foto/video profesioninale care scot in evidenta proprietatile imobiliare si cresc expunerea acestora. Suntem pasionati de fotografie/videografie de imobiliare si stim foarte bine cum sa expunem o proprietate pentru a o face cat mai atractiva si interesanta.

Fotografii Airbnb si Booking

O imagine foarte buna poate face diferenta atunci când suntem interesati de inchirierea unei proprietati prin Airbnb sau Booking. Între doua proprietati similare, fotografiile sunt adesea un factor decisiv. Ca atare recomandam o expunere profesionista pentru vizibilitate pe Airbnb sau Booking!

Prezentari Video

Un film de prezentare scoate in evidenta detalii care pot face din proprietatea respectiva o oferta greu de refuzat. Deasemenea filmarile sau fotografiile aeriene cu drona permite o imagine reala de ansamblu a unei proprietati si a imprejurimilor si vecinatatilor acesteia. 

Recenzii
Pt profesionalism, seriozitate și ambiția lui de a scoate in fiecare cadru, artistul din el! Sesiunile foto nu sunt nici pe de parte simple, iar cu Mihai, pana nu iese cum își dorește, nicio șansa sa te lase in pace 😀😀😀. Recomand cu drag
Gabriela Pistalu

Experiența noastră alături de Mihai a fost una neasteptat de minunata. Fiind prima ședința foto, am avut parte de răbdare, deschidere și ne-a ajutat sa ne simțim confortabili in fata camerei. Suntem incantați de rezultatul final și planificam sa colaboram din nou cât de curând.
Alexandra Hutanu

Contact

Contact direct pe Whatsapp

(apasa pe numarul de telefon si se va deschide automat in Whatsapp)

5/5 - (2 Reviews)