Fotograf Nunta Bucuresti

Fotografii realizate de Mihai Gheorghe, fotograf nunta Bucuresti

Fotograf de nuntă internațional

Atunci când alegeți un fotograf pentru evenimentul dvs.: „Mai întâi găsiți un fotograf ale cărui fotografii vă plac și apoi vedeți dacă vă place fotograful!”

Personal, nu cred că poți fotografia o nuntă într-un singur stil de fotografie, trebuie să le faci pe toate. Îmi place în special să folosesc lumina naturală cât este încă disponibilă. Cu toate acestea, odată ce este întuneric, îmi folosesc propria iluminare, deoarece nu există lumină naturală noaptea!

Ca fotograf nunta Bucuresti cu experiență ca fotograf botez sau fotograf cununie civilă am interacționat cu mii de persoane și am realizat că relaxarea lor a fost cheia fotografiilor de succes.

În prezent sunt fotograf de nunta full time.

Fotograf Nunti
R

Fotograf de nuntă Bucuresti

În timpul nunții, te las să te bucuri de ziua ta specială, fără să ai un fotograf în față. Prefer să lucrez de la distanță pentru a surprinde emoțiile și spontaneitatea dintre voi și toate persoanele care participă. Majoritatea oamenilor spun că nu erau conștienți de prezența mea. Cu toate acestea, dacă este necesar, vă voi ghida și voi face tot posibilul pentru a face ziua nuntii să meargă perfect.

R

Poze Nuntă

Dacă este posibil, îmi place să documentez întreaga nuntă de la început până la sfârșit, așa că vă pot oferi o acoperire cuprinzătoare a uneia dintre cele mai importante zile din viața voastră. Locația, detalii, pregătire, ceremonie, recepție, tăiere de tort, dans, petrecere și multe altele. Accentul meu este pe oameni și distracție!

R

Rezervă-ți ședința foto

Dacă sunteți gata să rezervați, voi întocmi un contract legal între noi. Aceasta este pur și simplu o formalitate profesională care ne oferă liniște sufletească. După finalizarea rezervării, vom începe să lucrăm împreună pentru a obține cele mai bune rezultate! Dacă aveți întrebări, mi-ar plăcea să va răspund sau dacă sunteți deja convinsi, atunci sa începem!

Pentru mai multe informații, puteți citi răspunsurile mele la întrebări comune. Dacă doriți să vedeți unele dintre cele mai recente lucrări ale mele, mă puteți găsi pe Facebook sau Instagram.

Album Foto Nunta

Ca fotograf nuntă București colaborez cu tipografii profesionale care creează albume foto nuntă pentru fotografi profesioniști de nuntă. Puteți alege din zeci de modele si puteți personaliza albumul de nuntă, adăugând mai multe colaje, copertă din piele ecologică, naturală sau textil. Albumul foto nuntă este acel obiect pe care îl puteți arăta familiei și prietenilor când vin în vizită și care stă pe raftul dumneavoastră într-o cutie specială.

Amintirile voastre de la un fotograf profesionist de nuntă sunt în siguranță intr-o galerie online cu stocare nelimitata. La fiecare pachet foto nuntă veți primi un link privat unde veti gasi toate fotografiile de la nunta. Linkul se poate impartasi rudelor, prietenilor sau invitatilor si nu va expira niciodata.

Alege servicii foto nuntă București de calitate premium!

 

Fotograf Nunti
fotograf nunta

Recenzii

Mihai Gheorghe, vanatorul nostru drag de emotii ne-a fost alaturi la cel mai frumos eveniment din viata noastra. Nunta a fost pentru noi nu doar un event, ci o experienta cu care vom ramane mereu in minte. Iar asta ti se datoreaza om frumos, pentru ca datorita fotografiilor tale amintirile noastre sunt cele mai frumoase din lume…
Il recomandam pe Mihai din toata inima ca fotograf de nunta, este un om deosebit, mereu atent la detalii si lucrurile importante pentru noi si un excelent planner pentru a ne face ziua mai usoara. Fotografiile de la nunta noastra ne reprezinta intru totul si credem ca am castigat un prieten la care vom apela ori de cate ori vom avea nevoie. Multumim pentru tot profesionalismul, implicarea si dedicarea care o ai pt fotografii !
Madalina Sova

Înainte sa alegem fotograful pentru cununia noastră civilă, am căutat sa alegem cel mai bun fotograf, sa ne placa luminozitatea pozelor și acestea sa transmită emoție. L-am ales pe Mihai Gheorghe și a fost alegerea perfecta! Ne-a mutat cu sfaturi legată de ora ședinței foto, de locație, a fost atent la fiecare detalii (nasturii de la sacou, suvitele de par pe fata, poziționarea picioarelor etc), ne-a dat multe idei de posing… iar pozele au ieșit minunate! Acum avem cele mai frumoase amintiri din cea mai importantă zi din viața noastră de pana acum! Îl recomandam cu încredere!

Denisa Han

Este al treilea eveniment fotografiat de Mihai (cununia, nunta si acum botezul fetitei) si intodeauna fotografiile realizate sunt exceptionale. Imaginile surprind emotie si trairi pe care doar un fotograf talentat si cu experienta le poate capta. Fara doar si poate, Mihai este un fotograf profesionist pe care il recomand si este primul pe lista noastra la urmatorul eveniment. Multumim si la cat mai multe fotografii frumoase !

Alina Olariu

Experiența noastră alături de Mihai a fost una neasteptat de minunata. Fiind prima ședința foto, am avut parte de răbdare, deschidere și ne-a ajutat sa ne simțim confortabili in fata camerei. Suntem incantați de rezultatul final și planificam sa colaboram din nou cât de curând.

Alexandra Hutanu

Promptitudine, atitudine placuta, fotografii frumoase si livrate intr-un timp scurt catre client (3 zile)!

Cristiana Toderascu

Am avut o colaborare de succes, in care am gasit profesionalism si empatie. Am primit pozele in intervalul de timp agreat iar pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu drag și încredere!

Malina Burlacu

Recomand cu drag!
Faceti o treaba minunata!

Ana Maria Anghel

Pt profesionalism, seriozitate și ambiția lui de a scoate in fiecare cadru, artistul din el! Sesiunile foto nu sunt nici pe de parte simple, iar cu Mihai, pana nu iese cum își dorește, nicio șansa sa te lase in pace 😀😀😀. Recomand cu drag

Gabriela Pistalu

Promtitudine, creativitate si profesionalism. Recomand cu mare drag. Fotografiile au fost gata a doua zi! ❤️

Ciurea Adi Corina

A fost o experiență superba! Mihai este un profesionist desăvârșit, amabil, atmosfera a fost de vis, nici nu am observat cand a trecut timpul pentru ca a fost mai mult ca o distractie. Pozele sunt de poveste!
Multumim mult! Cu siguranta mai venim!
Maria Lascu

Super fotografii, super rapid (am primit pozele foarte repede – 3 zile), foarte pasionat, recomand cu drag!

Corina Cristea

Contact

Afla disponibilitatea noastra sau informatii despre pachetele foto/video direct pe Whatsapp