Fotograf Nunti Bucuresti

Fotografii realizate de Mihai Gheorghe, fotograf nunti Bucuresti

Fotograf Nunti
fotograf nunta
R

Un pic despre stilul meu

Atunci când alegeți un fotograf pentru evenimentul dvs.: „Mai întâi găsiți un fotograf ale cărui fotografii vă plac și apoi vedeți dacă vă place fotograful!”

Vreau ca fotografiile mele să fie diferite, unice și fiecare ar trebui să aibă un scop sau un sens.

Personal, nu cred că poți fotografia o nuntă într-un singur stil de fotografie, trebuie să le faci pe toate. Îmi place în special să folosesc lumina naturală cât este încă disponibilă. Cu toate acestea, odată ce este întuneric, îmi folosesc propria iluminare, deoarece nu există lumină naturală noaptea!

Ca fotograf nunta Bucuresti cu experiență ca fotograf botez sau fotograf cununie civilă am interacționat cu mii de persoane și am realizat că relaxarea lor a fost cheia fotografiilor de succes.

În prezent sunt fotograf de nunta full time.

R

Mai mult despre stilul meu

În timpul nunții, te las să te bucuri de ziua ta specială, fără să ai un fotograf în față. Prefer să lucrez de la distanță pentru a surprinde emoțiile și spontaneitatea dintre voi și toate persoanele care participă. Majoritatea oamenilor spun că nu erau conștienți de prezența mea. Cu toate acestea, dacă este necesar, vă voi ghida și voi face tot posibilul pentru a face ziua nuntii să meargă perfect.

R

Ce fotografiez la nunta ta

Dacă este posibil, îmi place să documentez întreaga nuntă de la început până la sfârșit, așa că vă pot oferi o acoperire cuprinzătoare a uneia dintre cele mai importante zile din viața voastră. Locația, detalii, pregătire, ceremonie, recepție, tăiere de tort, dans, petrecere și multe altele. Accentul meu este pe oameni și distracție!

R

Urmatorul pas

Dacă sunteți gata să rezervați, voi întocmi un contract legal între noi. Aceasta este pur și simplu o formalitate profesională care ne oferă liniște sufletească. După finalizarea rezervării, vom începe să lucrăm împreună pentru a obține cele mai bune rezultate! Dacă aveți întrebări, mi-ar plăcea să va răspund sau dacă sunteți deja convinsi, atunci sa începem!

Pentru mai multe informații, puteți citi răspunsurile mele la întrebări comune. Dacă doriți să vedeți unele dintre cele mai recente lucrări ale mele, mă puteți găsi pe Facebook sau Instagram.

Contact

Afla disponibilitatea noastra sau informatii despre pachetele foto/video direct pe Whatsapp