Laura & Andrei - Nunta la Buftea Lake Resort

O zi perfecta pentru nunta, mai ales pentru oficierea cununiei civile in aer liber. Vremea a tinut cu noi chiar daca Laura isi facea griji ca ploaia ne va strica planurile.
Am inceput ziua nuntii cu pregatirile si m-am bucurat sa-i reintalnesc pe Laura si Andrei.

Este emotionant si totodata deosebit sa vezi oameni care sunt impreuna de cativa ani buni si se privesc cu atata pasiune si dragoste. A fost o placere pentru mine sa fiu in preajma Laurei si a lui Andrei si sa povestesc o zi atat de frumoasa din viata lor.

Dupa pregatirile mirilor, am continuat cu oficierea cununiei civile pe malul lacului Buftea, unde cativa prieteni si membrii familiei le-au fost alaturi si au asistat la emotionantul moment. Dupa cununie am facut o mica plimbare pe langa lac, pentru cateva fotografii. Aici, Laura a fost mult mai relaxata si ne-a bucurat cu un zambet molipsitor.

Am continuat cu ceremonia umanista unde am avut parte de zambete largi si multe emotii. Dupa cateva fotografii, acum sot si sotie, Laura si Andrei au continuat nunta cu petrecerea la Restaurant Buftea Lake Resort, o locatie frumoasa si primitoare unde petrecerea a fost minunata.
Casa de piatra, dragii nostri si multa sanatate!

||divi||400

Contact

Afla disponibilitatea sau alte informatii direct pe Whatsapp

(apasa pe numarul de telefon)

5/5 - (1 Reviews)