Fotograf Nunta – Mihai Gheorghe

Fotografii de nunta care depasesc asteptarile. Descopera diferenta!

Salutare! Sunteți pregătiți să începem această călătorie a amintirilor?

Suntem aici pentru a vă ajuta să creați o experiență specială, capturând magia momentelor voastre unice. Vizitați site-ul nostru pentru a descoperi de ce colaborarea cu noi vă va aduce o experiență lipsită de stres, iar fiecare detaliu va fi imortalizat în cea mai glorioasă formă posibilă! Vă invităm să ne cunoaștem și să construim împreună amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

Vezi si:

premii
fotograf nunta

Mihai Gheorghe – Fotograf Profesionist de Nuntă

Deși pasiunea mea pentru fotografie a evoluat prin diversele sale ramuri de-a lungul anilor, fotografia de nuntă a devenit o parte esențială a activității mele, reprezentând acum nucleul principal al proiectelor mele artistice. În ultimii 10 ani, am descoperit că nimic nu egalează satisfacția pe care o simt în momentul în care pot captura emoțiile și fericirea pură din timpul unei nunți. Prin intermediul acestei forme de artă, reușesc să ating sufletele îndrăgostite, să stârnesc emoții adânci și să surprind momente unice din viața fiecărui cuplu.

Din anul 2014, m-am dedicat în totalitate fotografiei de nuntă, fiind măgulit de bucuria oamenilor reflectată în imaginile mele. Această emoție unică nu poate fi comparată cu nimic altceva întâlnit în alte ramuri ale fotografiei.

După mulți ani petrecuți lucrând independent, am decis în 2020 să formeze o echipă alături de soția mea, o fotografă talentată, cu un stil foarte apropiat de al meu, dar cu o viziune diferită. Ea devine al doilea ochi al evenimentelor voastre, asigurându-vă că toate fotografiile sunt realizate și editate cu aceeași pasiune și stil. Astfel, vă garantăm că fiecare moment de bucurie și fiecare detaliu special vor fi imortalizate într-un mod autentic și captivant.

fotograf cununie civila bucuresti

Vrei ceva diferit?

Bine ați venit într-o nouă eră fotografică! Incepand de anul acesta, am decis să abordăm o abordare proaspătă și modernă în ceea ce privește realizarea și editarea fotografiilor. Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre către descoperirea unui univers fotografic complet nou. Click pe fotografia de mai sus pentru a explora noul stil din lumea noastră fotografică!

Pe de altă parte, înțelegem că nu toată lumea se simte confortabil în fața camerei sau nu știe cum să arate bine in fotografii. Nu vă faceți griji! Cu experiența noastră, vă ghidăm să arătați minunat în fiecare fotografie. Relaxați-vă și lăsați-ne să evidențiem frumusețea și personalitatea voastră în cele mai bune moduri posibile. Suntem siguri că veți iubi rezultatele!

fotograf cununie civila

Alege Profesioniști Experimentați

Ne concentrăm cu atenție deosebită asupra fiecărui moment crucial al nunții tale, acordând aceeași importanță și celor mai mici detalii, ceea ce probabil ai observat în fotografiile noastre. Îmbrățișăm tonuri calde și luminoase, iar uneori, atunci când simțim că este adecvat, optăm și pentru fotografii alb-negru. Este esențial să știi că nu va trebui să aștepți luni întregi pentru a primi imaginile tale. Având o vastă experiență în fotografie de nuntă, ne pricepem să edităm rapid și profesional, folosind cele mai avansate programe de editare licențiate. Astfel, vei putea bucura rapid de rezultatele eforturilor noastre în capturarea și prelucrarea fiecărui moment special al evenimentului tău unic.

Dacă îți dorești, poți găsi mai jos, pe pagina noastră, toate recenziile și impresiile clienților noștri, atât despre serviciile noastre de fotografie, cât și despre colaborarea cu noi ca persoane.

foto nunta

Fotograf nunta, din Bucuresti

De la începutul colaborării noastre pentru evenimentul tău de nuntă, vom discuta în detaliu toate aspectele implicate. Ca fotografi profesioniști din București, dar și ca oameni, suntem extrem de deschiși și comunicativi. Vom fi disponibili să-ți oferim întreaga noastră expertiză și sfaturi, indiferent dacă este vorba despre poziționarea în cadre care să vă pună în valoare sau selectarea locației pentru ședința foto. Suntem receptivi la orice idei sau propuneri pe care le aveți și considerăm că comunicarea este esențială pentru obținerea unui rezultat final de succes. Nu avem prejudecăți și suntem deschiși la orice sugestii.

Vă putem garanta că echipamentul nostru este de ultimă generație și profesional, de la camere foto, obiective și blituri, până la luminile și accesoriile necesare. Dacă este nevoie, putem să vă recomandăm și un cameraman profesionist sau puteți veni cu videograful vostru preferat.

Pachete Foto Nunta

Dorim să vă informăm că stilul nostru fotografic este unul natural, punând accent pe eleganță, emoții și momente deosebite, surprinse într-o manieră artistică. În acest context, trebuie să menționăm că nunțile de fală unde muzica principală este asigurată de lăutari, cum ar fi Florin Salam, Costel Biju, Tzancă Uraganu și alții pe același stil, nu se potrivesc cu viziunea noastră artistică și abordarea noastră profesională.

Suntem dedicați să oferim fiecărui cuplu servicii foto care să reflecte perfect atmosfera și stilul nunții lor. Din acest motiv, preferăm să colaborăm cu evenimente unde muzica este furnizată de trupe sau DJ, care se aliniază mai bine cu estetica și standardele noastre de calitate.

Fiecare pachet foto include

  • Fotograf principal si asistent/fotograf secund
  • Editarea profesionala a tuturor fotografiilor
  • Galerie valabila cel putin 2 ani

Optiuni

  • Fotografii la Starea Civila + 150€
  • Fotografii Ceremonie Botez + 150€
  • Sedinta foto „Save the Date” + 300€
  • Sedinta foto „Trash the Dress” + 400€
  • Album foto premium 25×30 cm, 15 file + 300€
  • Album foto nasi si/sau parinti 20×25 cm, 15 file + 150€

ASIGURĂM ȘI SERVICII VIDEO

Înțelegem că mulți dintre voi sunt interesați de pachetele foto-video, așa că nu vă faceți griji. Vom fi bucuroși să vă trimitem recomandările noastre. Deasemenea putem colabora și cu videograful vostru preferat. 

Ultimele Evenimente Fotografiate

fotograf nunta bucuresti

Roxana & Laurentiu

fotograf nunta bucuresti

Nicoleta & Sergiu

fotografie nunta

Aura & Sergiu

fotografie nunta

Ruxandra & Dragos

Fotograf

Maria & Daniel

fotograf nunta bucuresti

Corina & Razvan

foto nunta

Stai la curent cu ultimele realizări!

Ne găsiți pe rețelele de socializare și poți găsi link-urile către paginile noastre în partea de jos a acestei pagini. În special, suntem prezenți pe Facebook, unde ne bucurăm să interacționăm cu mii de oameni care apreciază munca noastră. Acolo împărtășim noutăți și realizări recente. Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noastre proiecte, te invităm să ne acorzi un simplu Like.

Dacă suntem pe lista ta de interese, poți să ne contactezi pentru a face o rezervare, pentru mai multe informații sau pentru a primi o ofertă de preț personalizată. Deși suntem bazați în București, suntem deschiși să fim fotografi la nunta ta, indiferent de locație, chiar și în afara țării, în măsura posibilităților disponibile.

Descoperă farmecul nunții tale prin obiectivul nostru! Hai să creăm împreună povestea perfectă – așteptăm să fim partenerii tăi în capturarea celor mai memorabile momente. Contactează-ne acum pentru a începe să povestim!

Dragi viitori miri,

Vă mulțumim că ați considerat serviciile noastre pentru ziua cea mare a vieții voastre. Vă informăm că din cauza unui număr mare de cereri, nu putem garanta disponibilitatea datei nunții dumneavoastră până când nu primim o confirmare din partea voastră și un avans pentru rezervarea serviciilor noastre fotografice. Este important să luați în considerare faptul că alți clienți pot să rezerve aceeași dată în timp ce suntem în așteptarea confirmării dumneavoastră.

Din această cauză, vă încurajăm să luați o decizie cât mai rapid posibil în privința rezervării serviciilor noastre, astfel încât să vă asigurați că vom fi alături de voi în această zi specială. Suntem conștienți de importanța fiecărui moment din ziua nunții, iar dorința noastră este să vă oferim cele mai bune servicii fotografice pentru a surprinde fiecare amănunt al acestui eveniment deosebit.

Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu voi în crearea unor amintiri de neuitat pentru nunta voastră!

Intrebari Frecvente

Cum se desfășoară colaborarea?

Nimic nu prinde viață până când nu avem o întâlnire offline sau online (atunci cand nu este posibil offline). Alegerea noastra nu se bazează doar pe imagini, ci și pe cunoașterea reciprocă și crearea unei conexiuni autentice între noi și voi. Înțelegerea detaliilor evenimentului vostru și așteptările reciproce reprezintă esențialul.

Există o garanție?

După ce ați hotărât să colaborăm, procedăm la completarea și semnarea contractului, alături de un avans de 20%. Restul sumei se achită la 24 de ore dupa eveniment.

Cum sunt editate fotografiile?

Fotografiile sunt editate profesional în aplicații precum Adobe Lightroom si altele, acoperind aspecte precum corectarea unghiurilor, balansul de alb, expunerea, contrastul și colorizarea pe stilul propriu.

Ce este inclus în prețul plătit?

Prezența noastră la eveniment acoperă toate momentele speciale, de la pregătirea mirilor, ceremonia religioasă, sedinta foto cu miri si invitati, până la petrecerea de la restaurant (aruncarea buchetului/voalul miresei). Echipa este compusă din fotograf principal si fotograf secund.

Ce costuri suplimentare pot apărea?

Pentru evenimente în afara Bucureștiului (Ilfov), se aplică costuri suplimentare pentru deplasare și cazare, fie cu mijloace proprii, fie cu avionul.

De ce ai avea nevoie de un fotograf si un fotograf secund/asistent?

Fotograful secund sau asistentul este esential pentru anumite rezultate. Pe de alta parte un fotograf nu poate fi în două locuri în același timp, iar amandoi pot surprinde același moment din diferite unghiuri.

Asigurati si servicii video?

Știm că majoritatea dintre voi căutați pachete foto-video așa că nu vă speriați, colaborăm cu videografi talentați și profesioniști, astfel vă vom trimite recomandarile noastre. Deasemenea suntem flexibili și deschiși să colaborăm cu videograful vostru preferat, deoarece ne dorim să vă oferim exact experiența pe care o visați pentru ziua cea mare.

Fotografiați doar în România?

Suntem disponibili atât pe plan național, cât și internațional. Pentru evenimente în afara țării, vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată.

Cât durează până primim fotografiile?

Credem că bucuria fiecărui eveniment merită să fie împărtășită fără a aștepta mult. De aceea, garantăm să-ți livrăm fotografiile în maxim 14 zile, într-un contrast fericit față de așteptările obișnuite. Într-o lume în care mulți miri așteaptă luni întregi pentru fotografii, promitem că vei primi rezultatele tale într-un timp record.

Cu 15 ani de experiență în spate, secretul nostru constă în abilitatea de a captura fotografii de calitate direct din camera foto. Asta înseamnă că procesarea este rapidă și eficientă, fără să compromitem calitatea rezultatului.

Suntem aici pentru a face ca fiecare moment să devină o amintire tangibilă în cel mai prietenos și prompt mod posibil!

Cum primim fotografiile?

Fotografiile finalizate vor fi accesibile și descărcabile online, prin intermediul unui serviciu de cloud, valabil cel putin 2 ani.

Putem primi și fotografiile brute?

Din considerente de calitate, nu furnizăm acces la fotografiile brute. Vă garantăm însă că fotografiile primite vor depăși așteptările.

Va apărea fiecare invitat în fotografii?

Nu putem garanta prezența fiecărui invitat în fotografii, dar suntem deschiși la solicitări specifice.

Cât veți sta la eveniment?

Sosim înainte de începerea pregătirilor și rămânem până după ultimul moment important al serii, asigurând o prezență de 16 ore.

Oferiți și albume?

Da, puteți opta pentru albume personalizate (contra cost), alegând detaliile împreună după finalizarea fotografiilor.

Recenzii reale pe Google

Raluca Oana
Raluca Oana
18:39 15 Apr 24
Vă mulțumim pentru că ați surprins cele mai frumoase momente din viața noastră!
Julian
Julian
14:01 05 Apr 24
Excelent!Totul a fost la superlativ!!!Am ras, am plans si am devenit melancolici cand am vazut fotografiile si asta pentru ca Mihai are un simt pentru detalii extra-extraordinar. Datorita indicatiilor sale scurte dar concise am reusit sa avem un album cu amintiri - asta consider ca am realizat in acea zi: un Album de Amintiri!Multumim din suflet!
Mihai Stefanache
Mihai Stefanache
14:13 04 Apr 24
Foarte profi și cu atitudine prietenoasă. Pozele au ieșit excelent. Recomand cu încredere.
Valentin Popa
Valentin Popa
17:28 27 Mar 24
Ii recomand cu incredere pe Mihai si Dana. Fac o treaba foarte buna impreuna, pozele au iesit exceptional, timp scurt de procesare, pret accesibil. Sunt oameni de cuvant, pe care te poti baza, mai ales cand vorbim de evenimente importante unde nimeni nu doreste sa se trezeasca cu surprize neplacute. Spor in continuare!
adelina andries
adelina andries
12:42 25 Mar 24
Domnul Mihai Gheorghe împreună cu soția dumnealui au dat o dovadă extraordinară de profesionalism în timpul cununiei noastre civile, drept urmare pozele au iesit superbe, iar noi am fost extrem de încântați!Îi recomand cu cel mai mare drag!!!
Adi Oprea
Adi Oprea
20:46 18 Mar 24
Recomand cu caldura! Din punct de vedere personal cat si profesional. Poze cu adevarat memorabile si chiar si sfaturi pe care putini le-ar oferi. Nu veti regreta daca apelati la ei!
alexandra vlasceanu
alexandra vlasceanu
08:57 15 Mar 24
Ii super recomand pe Mihai si Dana. Cu toate ca nu am avut prea mult timp sa vorbim inainte, pentru ca ne-am hotarat pe ultima suta de metrii, au reusit sa surprinda cele mai dragute momente si pozele au iesit extraordinar. La sedinta foto au fost deschisi la ideile noastre si ne-am simtit foarte bine in prezenta lor. Cu siguranta vom apela la ei si pentru evenimentele viitoare 😊
Mihuta Bianca
Mihuta Bianca
13:48 12 Mar 24
Multumim din suflet pentru toate fotografiile de la cununia civila fara cusur. Toata lumea ne a întrebat de voi, va recomandam cu toată încrederea!
Nora Benbiga
Nora Benbiga
17:28 21 Feb 24
Pur si simplu cel mai bun fotograf , pozele erau de vis si foarte spontane , retraesc evenimentul de fiecare data cand ma uit la ele , nu ma puteam astept la mai bine . Si ca persoane erau cele mai draguti oamenii pe care le am cunoscut vreodata , n-am cuvinte sa exprim cat de multumita si fericita sunt . Multumesc frumos! Si recomand cu drag la orice persoana care vrea nu doar poze dar emotii in poze si profesionalism .
Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
16:54 23 Dec 23
Stii sentimentul acela cand te uiti la fiecare poza in parte, fiecare cadru, la detalii si iti place absolut tot ??!!! Ei bine daca nu stii, rugamintea mea este sa faci o sedinta foto cu acesti oameni! Fotografi in adevaratul sens al cuvântului!Totul la superlativ. Multumesc 🤩
Ioana Marinescu
Ioana Marinescu
19:06 15 Nov 23
Mi-a placut extraordinar de mult.Este a doua oara cand am venit la dl. Gheorghe pt o sedinta foto, de data aceasta si cu mama si cu copiii mai marisori pt a putea aprecia si ei ideea de Craciun.Desi copiii au fost plini de energie, dumnealui si sotia sa s-au impacat f bine cu ei si le-au captat atentia atat de bine incat au prins niste poze fantastice. Cine are copii, mai ales mici, stie la ce ma refer.Decorul fantastic. Pozele ca poze, dar cand vezi live, parca esti intr-o secventa dintr-un film de Craciun si te astepti sa vina Mosul.Pozele au fost gata in 48 de ore, precum mentioneaza pe site-ul sau si au iesit GRO ZAV.Suntem extrem de multumiti, bucurosi si bineinteles ca vom reveni.
Laurent Lamar
Laurent Lamar
12:27 04 Oct 23
⭐️⭐️⭐️1 Milion De Stele⭐️⭐️⭐️Dana & Mihai, va multumesc din suflet pentru tot!Daca doriti momente rupte dintr-un basm va recomand Dana & Mihai.Doar priviti pozele pe care le-am atasat deoarece pozele vorbesc mai mult decat oricine.Va multumesc inca o data si abia astept sa veniti la urmatorul eveniment!
Cristina Florea
Cristina Florea
19:56 21 Sep 23
Bună tuturor. I-am ales pe Daniela și Mihai atât pentru cununia civilă cât și pentru botezul micuțului nostru și putem spune că o alegere mai buna n-am fi putut face, nu avem cuvinte de mulțumire pentru toată colaborarea.Toate pozele sunt WOW, SUPERBE!!!Va mulțumim amândurora, din suflet pentru tot efortul și devotamentul vostru! Sunteți minunați! 🙏❤️😘🤗
ramona draghici
ramona draghici
16:08 07 Sep 23
Super vibe, super oameni, ii recomand din toată inima!Va mulțumim ca ziua noastra a fost mai frumoasă si datorita voua!
Elena-Adriana ILIE
Elena-Adriana ILIE
19:04 25 Aug 23
O experiență deosebită alături de niște oameni deosebiți, care și au etalat cu măiestrie talentul și înclinația către fotografie: cadre superbe și surprinzătoare, precum și o răbdare și o înțelegere care au alcătuit o poveste de neuitat la starea noastră civilă. Recomand cu încredere pe dl. Mihai și pe soția dumnealui, Daniela! Vom reveni cu mare drag la ei în viitorul apropiat!
Aruna Niculescu
Aruna Niculescu
13:42 22 Jun 23
Mihai ne-a fost alaturi pentru cununia civila. A fost o experienta foarte frumoasa alaturi de el, in urma careia am obtinut niste poze superbe care ne vor aminti cu drag de ziua noastra speciala. Mihai este un om rabdator si un super fotograf, si ne-am bucurat de colaboararea cu el. Recomandam cu drag si vom reveni la el in viitor!
adriana manole
adriana manole
08:29 25 Mar 23
Stim cu totii ca fotograful este foarte important la un eveniment deoarece el surprinde momente care raman peste ani. M-am uitat pe pagina si pe portofoliul existent si am rezonat imediat cu stilul lui. Il recomand pe Mihai pentru profesionalism, amabilitate, dedicare si multa pasiune in ceea ce face!
Marius COSMA
Marius COSMA
17:43 05 Mar 23
Am apelat la Mihai dupa o cautare pe internet, citind review-uri si vazand site-ul. Toate asteptarile noastre au fost confirmate si chiar depasite. A fost o placere sa-l avem fotograf. Dincolo de comunicarea eficienta, punctualitate si calitatea fotografiilor, a contat mult pentru noi si faptul ca l-am simtit ca pe un prieten, desi ne-am vazut prima data, si ca a fost o prezenta discreta. Multumim, Mihai!
Andreea Pangrate
Andreea Pangrate
17:12 20 Jan 23
A fost o mare placere sa lucram cu Mihai si sotia lui. Ne-am inteles foarte bine, au reusit sa surprinda toate momentele importante si fiecare emotie traita in ziua nuntii. Adevarati profesionisti!
Carmen Lozniceru-Manolescu
Carmen Lozniceru-Manolescu
20:05 16 Dec 22
Ne bucuram nespus de mult ca am reușit sa găsim un asa fotograf. A fost prima noastră ședință foto pentru Crăciun alături de gemenii noștri. Nu este foarte ușor sa surprinzi cele mai bune momente atunci când faci poze unor copii de nici 3ani. Totuși tu Mihai ai reușit. Suntem foarte mulțumiți de cadre si poze,claritatea lor este la superlativ. Îți mulțumim și speram sa mai colaboram pe viitor .
Cristina Ana
Cristina Ana
15:42 29 Nov 22
Am facut sedinta foto de Craciun cu Mihai si a iesit extraordinar! Am vazut poze de la mai multi fotografi in acelasi studio de Craciun, insa fotografiile facute de Mihai sunt exceptionale cu cadre bine gandite. Iti multumim pentru experienta!
Claudia Gmail
Claudia Gmail
17:25 22 Nov 22
Interioare și ambient de poveste, totul cu bun gust și de calitate. Prestația fotografului este de top, cu blândețe, răbdare și bucurie ne-a afud momente de neuitat. Recomand cu tot dragul aceasta unica experienta din vastul nostru palmares foto.
Emma J Rolea
Emma J Rolea
08:52 27 Oct 22
O experienta deosebita si unul dintre cei mai buni fotografi pe care i am cunoscut! A reusit sa captureze cele mai frumoase momente intr o maniera artistica impecabila!Ne a ajutat, ne a sfatuit si indrumat in fiecare moment si am stiut din prima ca putem avea maxima incredere in abilitatile dansului.Cu siguranta vom reveni cu programari si pentru urmatoarele evenimente!
iulia DUTA
iulia DUTA
17:28 04 Oct 22
Pozele facute de Mihai au surprins emotiile si sentimentele din ziua nuntii! O sa ne uitam cu drag la ele! Multumim
Liviu Pavlovici
Liviu Pavlovici
14:59 16 Sep 22
Ne-au placut maxim pozele, am ramas impresionati. Mai ales de sedinta noastra foto de 15 min din care nu credeam ca vor iesi atatea cadre minunate. Lumina a fost exceptionala. Multumim din suflet Mihai ca ai fost alaturi de noi la toate evenimentele (civila, trash the dress si religioasa & party).😁😙🤗
Alis Violeta
Alis Violeta
17:14 03 Sep 22
Mii de multumiri lui Mihai pentru surprinderea emotiilor in cel mai frumos mod posibil din ziua cununiei noastre! Pozele au fost gata in doar doua zile. Calitatea este exceptionala! Implicare 110%! Multumim Mihai pentru ca ne-ai ajutat sa imortalizam momentul si sa-l facem memorabil! 🙏🏻
Maria Ioana
Maria Ioana
08:09 28 Aug 22
Am avut parte de o colaborare foarte buna, nu am nimic de reproșat. Punctualitate și profesionalism. Calitatea pozelor este foarte buna, au ieșit superb și le-am primit foarte repede. Recomand!!!
Preda Nona
Preda Nona
19:15 16 Aug 22
Recomand cu încredere!!!noi l-am contactat pe Mihai pentru o nunta și pozele au ieșit minunat.a reușit să pună în valoare atât locațiile (biserica și localul) dar și pe noi ( care nu știm să pozăm).atât el cât și soția sunt foarte profi și au făcut niște poze spectaculoase, naturale și pline de emoții.Vă mulțumim pentru ajutorul acordat și vom recomanda cu drag tuturor prietenilor ❤️
Andrei Preda
Andrei Preda
19:13 16 Aug 22
Colaborarea a decurs minunat de la inceput pana la sfarsit. A fost foarte deschis si dornic sa afle povestea noastra pentru a intelege exact ce ne dorim.Ne-a ajutat cu sfaturi si recomandari atat inainte cat si in timpul evenimentului (ce biserici sunt mai luminate si potrivite pentru numarul nostru de invitati, ce fel de fum arata mai bine la dansul mirilor, ce culori sa alegem pentru iluminatul salonului).Pozele au iesit superbe si le-am primit in doar cateva ZILE (desi erau aproape 900 fotografii).Pe langa momentele cheie, a surprins si foarte multe momente mici dar cu mare insemnatate pentru noi (schimburi de priviri, tineri de mana, etc.). A suprins practic si emotiile pe care le-am trait atat noi, cat si parintii, nasii, invitatii.Albumul este perfect din toate punctele de vedere (asezare in pagina, calitatea materialelor si a pozelor). Am ales varianta mare si suntem foarte multumiti.Recomand tuturor si cu siguranta vom mai colabora si la evenimente viitoare!Multumim Mihai!
Ruxandra Popovici
Ruxandra Popovici
15:50 20 Jul 22
Multumim tare mult Mihai ca ai reusit sa surprinzi atat de frumos momentele speciale din ziua nuntii noastre. Felicitari! 😍Suntem tare incantati de poze, ai reusit sa redai foarte bine vibe-ul nostru si atmosfera exact asa cum am simtit si cum ne-am dorit.Ne-a incantat foarte mult si touch-ul artistic oferit pozelor si povestile transmise de cadrele si detaliile surprinse.Ne-a facut deosebita placere sa colaboram si iti multumim inca o data pentru profesionalism, pentru atmosfera creata si pentru tot ce ai reusit sa redai. Au iesit absolut superbe pozele!Abia asteptam urmatoarea colaborare 🥳
Nenu Ana
Nenu Ana
14:37 28 Jun 22
L-am cunoscut pe Mihai in 2019 la nunta unor prieteni foarte buni unde am remarcat caldura, profesionalismul și pasiunea de care da dovada. Am știut in acel moment ca atunci când o sa vina și ziua cea mare pentru noi o sa vrem sa ne fie alături.Sambata trecută am avut evenimentul, iar azi avem deja pozele superbe.Ținem sa menționam faptul ca noi nu ne consideram persoane fotogenice, însă Mihai a știut sa scoată tot ce este mai bun din fiecare poza.Ii multumim din suflet si cu drag vom apela la el si pentru alte ocazii !
Camelia Jianu
Camelia Jianu
16:50 30 May 22
MI-NU-NAT! Cu totii cred ca ne dorim amintiri splendide in cea mai importanta zi din viata noastra. Mihai este persoana cu care veti avea o conexiune inca de la prima vedere, iar munca lui si toata dedicarea se vede cu ochiul liber! Vi-l recomand cu drag! 🤍
Razvan Tanase
Razvan Tanase
13:12 22 Apr 22
Un fotograf excelent, un om deosebit!Mihai are un ochi extraordinar in a identifica scenele potrivite pentru niste amintiri superbe!Pozele facute de el sunt absolut deosebite si superbe!Si inca un lucru foarte important: va invata cum sa aveti postura potrivita, ceea ce pentru noi, care nu suntem obisnuiti cu sedinte foto, a facut o diferenta imensa!Pe langa simtul artistic desavarsit, este extraordinar de prompt! Nu stiu cum dar a reusit sa ne predea toate pozele, inclusiv cele prelucrate in aproximativ 6 ore de la finalizarea sedintei foto.Suntem extrem de multumiti si fericiti! Vom mai colabora cu el!Recomandam 100%!Nu veti regreta!
Gabriel Nitescu
Gabriel Nitescu
20:15 17 Feb 22
Recomand😉
Iulian Papaghiuc
Iulian Papaghiuc
18:04 01 Oct 21
Highly recommended!Very professional (both in equipment and experience) quick, easy to talk with and pristine quality. Seems like a guy who enjoys what he's doing, and he's doing it well.Good job and thanks again.
Andreea Carjaliu
Andreea Carjaliu
13:51 11 Aug 21
Foarte greu imi gasesc cuvintele pentru a lasa aceasta recenzie ( sau poate nu sunt suficiente pentru a descrie cat de multumita sunt). Atunci cand am vazut pozele si nu, nu exagerez 🙂 am trait mai multa emotie ca la evenimentul in sine, ba chiar s-a lasat cu lacrimi 😂. Mihai surprinde fiecare detaliu si fiecare moment ( pe care din cauza agitatiei si stresului clasic, nici nu realizezi ca il traiesti). L-as alege de fiecare data. Face totul cu atata usurinta si relaxare incat nici nu constientizezi ce poze superbe o sa primesti…Sfatul meu pentru cei care se gandesc la o posibila colaboare: doar spuneti-i data si ora si “lasati-va pe mana lui”, garantez ca nu veti avea nicio urma de parere de rau, din contra nu veti stii cum sa-i multumiti. Inca o data mii de multumiri, Mihai!🥰🎉
Andrei Tatomir
Andrei Tatomir
16:07 10 Aug 21
Profesionist, amabil si prietenos, Mihai ne-a ajutat cu fotografii de calitate intr-o zi atat de speciala pentru noi. Sigur vom apela la el si cu alte ocazii.
Daniel Savu
Daniel Savu
15:33 04 Aug 21
Profesionist, poze minunate! 😊
Anda Brasoveanu
Anda Brasoveanu
11:05 23 Jun 21
Un fotograf profesionist!!! Poze excelente. Voi recomanda cu siguranță!!!
Valsame Marian
Valsame Marian
22:58 19 Jun 21
Mihai a fost un profesionist de la primul contact, ne-a oferit cele mai bune indicații. Pozele au ieșit perfect, cu siguranță voi recomanda altora.
Constantinescu Felix
Constantinescu Felix
18:56 01 Jun 21
Recomand cu mare drag ! Comunicarea a fost extraordinară, pozele senzaționale, iar livrarea a fost mega rapidă (nici nu credeam ca se poate așa ceva) ! Cu siguranță vom colabora și pe viitor.
Alina Serb
Alina Serb
14:26 21 May 21
Este al treilea eveniment fotografiat de Mihai (cununia, nunta si acum botezul fetitei) si intodeauna fotografiile realizate sunt exceptionale. Imaginile surprind emotie si trairi pe care doar un fotograf talentat si cu experienta le poate capta.Fara doar si poate, Mihai este un fotograf profesionist pe care il recomand si este primul pe lista noastra la urmatorul eveniment.Multumim si la cat mai multe fotografii frumoase !Alina Olariu
Denisa Han
Denisa Han
19:42 29 Mar 21
Înainte sa alegem fotograful pentru cununia noastră civilă, am căutat sa alegem cel mai bun fotograf, sa ne placa luminozitatea pozelor și acestea sa transmită emoție. L-am ales pe Mihai Gheorghe și a fost alegerea perfecta! Ne-a mutat cu sfaturi legată de ora ședinței foto, de locație, a fost atent la fiecare detalii (nasturii de la sacou, suvitele de par pe fata, poziționarea picioarelor etc), ne-a dat multe idei de posing... iar pozele au ieșit minunate! Acum avem cele mai frumoase amintiri din cea mai importantă zi din viața noastră de pana acum! Îl recomandam cu încredere!
Malina Burlacu
Malina Burlacu
08:18 27 Mar 21
Am avut o colaborare de succes, in care am gasit profesionalism si empatie. Am primit pozele in intervalul de timp agreat iar pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu drag și încredere!
Ana
Ana
11:22 14 Mar 21
Recomand cu drag!Faceti o treaba minunata!
Mihaela Andrei
Mihaela Andrei
07:08 22 Jun 16
Un adevărat profesionist in domeniu!😉👌
Next Reviews

Contact pe Whatsapp

Suntem gata să transformăm fiecare moment al evenimentului tău în amintiri de neuitat! Contactează-ne acum pentru a discuta detalii și pentru a-ți rezerva data specială. Lasă-ne să surprindem magia și emoția din ziua nuntii tale!

5/5 - (328 Reviews)