Oferta Fotografie de Nunta

Fotograf nunta
Poze Nunta
5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel și recomandări itinerariu

Cununia Civila

In cazul in care in care cununia civila are loc in alta zi decat nunta, la tarifele de mai sus se adauga 99 euro.

Nu pot garanta prezenta la cununia civila in cazul in care aceasta este programata intr-o zi de weekend (alta decat cea a nuntii)

Mai multe detalii aici: fotograf cununie civila

R

Sedinta foto in ziua nuntii

In pachetul de nuntă este inclusă şi o şedinţă foto în măsura în care timpul, spaţiul şi vremea permit acest lucru în ziua nunţii. Eu vă recomandăm însă şi o alta, care să aibă loc după nuntă – când aveţi mai mult timp şi sunteţi relaxaţi.

R

Sedinta foto dupa nunta

Sedinta foto care să aibă loc după nuntă in orice lacatie, când aveţi mai mult timp şi sunteţi relaxaţi.

Durata şedinţei foto: 3-5 ore
Prelucrarea tuturor fotografiilor
Minim 70 de fotografii livrate
Termen de livrare: 3 zile lucratoare

Preţ: 249 Euro

album foto

Albume Foto

Albumele foto digitale sunt tipărite pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate, sunt legate utilizând o tehnologie modernă şi materiale de o calitate deosebită, de aceea sunt garantate să reziste mulți ani.

Configuraţii recomandate pentru nuntă

Album foto pentru miri: 30x40cm (80cm deschis) cu 30 de file (60 de pagini)

 • Copertă din piele naturală 299 Euro
 • Copertă din textile sau piele ecologică premium / hardcover textil 249 Euro

Album foto pentru familie: 20x25cm (20x50cm deschis) cu 20 de file (40 de pagini)

 • Copertă din piele naturală 149 Euro
 • Coperta textile sau din piele ecologică premium 129 Euro

album foto nunta

 

Albumele sunt disponibile in multe alte dimensiuni, numărul de file poate varia între 15 și 50, iar tipurile de personalizare pentru coperţi sunt foarte variate.

Sunt disponibile peste 150 de materiale pentru coperţi și cutii.

Cutii

Pentru că albumele sunt preţioase și merită păstrate cu toată grija, le veţi primi într-o cutie elegantă, personalizată. Cutia este inclusă în prețul albumului.

Album cadou!

Pentru fiecare album comandat (de 20x25cm sau mai mare), veţi primi din partea noastră un altul dimensiuni mai mici, cu același conţinut și același tip de copertă. Înălțimea albumului cadou este de 10 cm și lungimea variază între 10 și 15 cm, în funcţie de dimensiunea albumului comandat.

U

Alte detalii

 • Fotografiile vor fi livrate online in maxim 5 zile lucratoare. Galeria online este cu link ascuns si cu termen de valabilitate pe o perioada nelimitata. Fotografiile vor fi stocate la rezolutie maxima;
 • Albumele foto vor fi livrate in termen de aproximativ 7 zile de la data plasarii comenzii;
 • Numarul fotografiilor poate varia in plus sau in minus si este influentat in mod direct de dinamica evenimentului, numarul invitatilor, disponibilitatea mirilor si conditiile meteo;
 • Data evenimentului ramane rezervata in momentul semnarii contractului si achitarii avansului. Avansul este de 20% din valoarea contractului; 
 • Plata se face in Euro sau Lei la cursul de schimb BNR din ziua efectuarii platii;
 • Locuiesc in Bucuresti insa ma deplasez cu placere oriunde in tara sau in afara tarii.
 • Pachetul foto include transportul din Bucuresti pana la distanta de 30 km de locatia unde se desfasoara evenimentul. In cazul deplasarii pe distante mai mari de 30 km se percepe un tarif suplimentar pentru transport dus/intors. In situatia in care sunt peste 100 km, va fi necesara si o camera de hotel/pensiune in zona locatiei unde se desfasoara evenimentul.

 

Oferta Video Nunta

Optiuni Video

Transpunere si montaj pentru inca 1 ora de filmare – 102 euro

Filmare cu 2 camere – 402 euro

Filmare cu 3 camere – 900 euro

Macara video + camera cu operator – 400 euro

Clipuri intro (civila, biserica, restaurant) – 51 euro

Rezumat nunta 30 min predat pe Stick USB – 75 euro

Stick USB + cutie/carcasa USB – 42 euro

Cununia Civila in alta zi – 51 euro

Love Story – 150 euro

Trash the Dress – 150 euro

Teaser nunta la 48 ore de la eveniment pe facebook/youtube – 51 euro

Filmare cu drona – 51 euro

Statistici Evenimente

Nunti Fotografiate

Botezuri Fotografiate

Fotografii realizate in peste 12 ani de experienta

Recenzii

Mihai, vanatorul nostru drag de emotii ne-a fost alaturi la cel mai frumos eveniment din viata noastra. Nunta a fost pentru noi nu doar un event, ci o experienta cu care vom ramane mereu in minte. Iar asta ti se datoreaza om frumos, pentru ca datorita fotografiilor tale amintirile noastre sunt cele mai frumoase din lume…
Il recomandam pe Mihai din toata inima ca fotograf de nunta, este un om deosebit, mereu atent la detalii si lucrurile importante pentru noi si un excelent planner pentru a ne face ziua mai usoara. Fotografiile de la nunta noastra ne reprezinta intru totul si credem ca am castigat un prieten la care vom apela ori de cate ori vom avea nevoie. Multumim pentru tot profesionalismul, implicarea si dedicarea care o ai pt fotografii !
Madalina Sova

Înainte sa alegem fotograful pentru cununia noastră civilă, am căutat sa alegem cel mai bun fotograf, sa ne placa luminozitatea pozelor și acestea sa transmită emoție. L-am ales pe Mihai Gheorghe și a fost alegerea perfecta! Ne-a mutat cu sfaturi legată de ora ședinței foto, de locație, a fost atent la fiecare detalii (nasturii de la sacou, suvitele de par pe fata, poziționarea picioarelor etc), ne-a dat multe idei de posing… iar pozele au ieșit minunate! Acum avem cele mai frumoase amintiri din cea mai importantă zi din viața noastră de pana acum! Îl recomandam cu încredere!

Denisa Han

Este al treilea eveniment fotografiat de Mihai (cununia, nunta si acum botezul fetitei) si intodeauna fotografiile realizate sunt exceptionale. Imaginile surprind emotie si trairi pe care doar un fotograf talentat si cu experienta le poate capta. Fara doar si poate, Mihai este un fotograf profesionist pe care il recomand si este primul pe lista noastra la urmatorul eveniment. Multumim si la cat mai multe fotografii frumoase !

Alina Olariu

Experiența noastră alături de Mihai a fost una neasteptat de minunata. Fiind prima ședința foto, am avut parte de răbdare, deschidere și ne-a ajutat sa ne simțim confortabili in fata camerei. Suntem incantați de rezultatul final și planificam sa colaboram din nou cât de curând.

Alexandra Hutanu

Promptitudine, atitudine placuta, fotografii frumoase si livrate intr-un timp scurt catre client (3 zile)!

Cristiana Toderascu

Am avut o colaborare de succes, in care am gasit profesionalism si empatie. Am primit pozele in intervalul de timp agreat iar pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu drag și încredere!

Malina Burlacu

Recomand cu drag!
Faceti o treaba minunata!

Ana Maria Anghel

Am admirat pozele facute de Mihai la alt eveniment la care am participat asa ca am stiut ca imi doresc ca el sa ne fie alaturi la evenimentul nostru. Pasiunea si profesionalismul lui fac din fiecare poza amintirea unui moment unic la care sa ne uitam cu nostalgie peste ani. Si pe langa pozele tare frumoase, m-am bucurat le primesc dupa doar 3 zile cat inca eram sub vraja momentului, iar fiecare poza cu invitatii au folosit-o drept multumire ca au participat alaturi de noi la petrecere.

Multumesc Mihai si felicitari pentru munca ta!

Georgiana Florea

Promtitudine, creativitate si profesionalism. Recomand cu mare drag. Fotografiile au fost gata a doua zi! ❤️

Ciurea Adi Corina

A fost o experiență superba! Mihai este un profesionist desăvârșit, amabil, atmosfera a fost de vis, nici nu am observat cand a trecut timpul pentru ca a fost mai mult ca o distractie. Pozele sunt de poveste!
Multumim mult! Cu siguranta mai venim!
Maria Lascu

Super fotografii, super rapid (am primit pozele foarte repede – 3 zile), foarte pasionat, recomand cu drag!

Corina Cristea

Intrebari Frecvente
Care este stilul vostru de lucru şi ce ar trebui să facem noi?

Preferam stilul fotojurnalistic. Încercăm să fim cât mai discreţi şi să nu intervenim în desfăşurarea evenimentului. Surprindem momente autentice si regizam doar la sedinta foto cand e nevoie de controlul luminii sau a compozitiei. Din punctul nostru de vedere, mirii nu trebuie să facă altceva decât să coopereze cu noi pentru a obţine fotografiile pe care şi le doresc; dacă vor, de exemplu, să arate fericiţi şi plini de energie până se termină petrecerea.

Preferaţi să lucraţi alături de anumite echipe de videografi?

Da, prefer să lucrez alături de echipe care au un stil de lucru compatibil cu al meu.

Preferaţi un anumit gen de evenimente?

Nu neapărat, dar preferăm să colaborăm cu un anumit gen de oameni. Întotdeauna vom fi încântați să lucrăm cu persoane deschise, vesele, prietenoase. Buna comunicare, încrederea și respectul reciproc sunt esențiale.

Ce aparatură folosiţi?

Folosesc in paralel doua aparate foto mirrorless: Nikon Z6, Nikon Z6 II, mai multe obiective: Nikon S 20mm F/1.8, Nikon S 35mm F/1.8, Nikon S 50mm F/1.8, Nikon S 85mm F/1.8, Nikon AF S 70-200mm F/2.8 si alte echipamente: declansatoare radio, blitzuri, blitzuri de studio mobile, lampi lumina continua, umbrele difuzie, blende, etc.

Faceţi mai multe fotografii color sau alb-negru?

Criteriul este unul personal şi estetic, nu există o regulă anume sau un număr după care ne ghidăm. Majoritatea fotografiilor de la o nuntă sunt color, dar pot fi destul de multe şi cele alb-negru.

Vom primi fotografii cu toţi invitaţii?

În funcţie de felul în care va fi organizat evenimentul, de timpul şi spaţiul rezervat pentru fotografii, de numărul de invitaţi, acest lucru se va stabili înainte.

Faceţi şi fotografii de grup?

Da, în măsura în care putem stabili un loc şi un timp adecvat pentru acest lucru. Aceste fotografii se realizeaza la inceputul petrecerii.

Ne puteţi da fotografiile în format RAW? Am vrea să le prelucrăm noi/să le prelucreze un prieten.

Nu predam fotografiile în format RAW, ci doar prelucrate profesional şi în format JPG.

Ne dați câteva fotografii imediat după nuntă şi restul la termenul stabilit?

Cu mare drag, chiar in seara evenimentului, in functie de timpul disponibil.

Ne puteţi face nişte fotografii de grup la minut pe care să le dăm ca mărturii invitaţilor?

Nu, noi nu facem fotografii la minut. Fotografiile noastre sunt selectate, prelucrate şi tratate cu atenție fiecare.

Ce înseamnă prelucrarea tuturor fotografiilor? La ce ar trebui să ne aşteptăm?

Prelucrarea fotografiilor înseamnă că o mare parte din munca are loc după terminarea evenimentului. Fotografiile sunt selectate în funcţie de diverse criterii relevanţă, expresivitate, corectitudine, potenţial artistic etc. După acest proces de selecţie, urmează stabilirea unui stil adecvat în care fotografiile vor fi prelucrate, decizie importantă pentru reflectarea cât mai fidelă a atmosferei evenimentului şi pentru coerenţa ideii care a stat în spatele nunții. Urmează editarea fiecărei imagini în parte conform stilului propriu şi, mai mult decât atât, corectarea discretă a micilor imperfecţiuni de ten, în fotografiile de tip portret. Toate fotografiile sunt astfel analizate şi prelucrate, ceea ce înseamnă zeci de ore de muncă pentru obţinerea unor imagini cu adevărat de calitate. Nu doar fotografiile din albume sau cele prezentate pe blog sunt tratate cu atâta atenţie, ci sute de fotografii – toate pe care le primiți.

Ce ne recomandaţi pentru ședința foto în ziua nunţii?
 • Şedinţa foto este DOAR foto, nu și video (din motive de organizare, timp, mod de lucru etc.)
 • Este un moment dedicat mirilor, nu fotografiilor de grup.
 • Ideal ar fi să fie programată cu aproximativ doua ore înainte de apusul soarelui. Este nerecomandat să aibă loc la orele prânzului.
Cum se procedeaza în cazul unei ședințe foto după nunta?

Cu minim o lună înainte se stabilesc locul și intervalul orar în care ședința foto va avea loc. În cazul în care ședința foto nu poate avea loc în momentul stabilit (din cauza vremii sau a unor motive personale), aceasta va fi reprogramată. Ședinţa foto va avea loc în același an cu nunta, cu exceptia cazurilor cand nunta este in luna octombrie sau noiembrie.

Cum procedăm cu rezervarea, contractul, achitarea serviciilor?
 • Rezervarea se face o dată cu semnarea contractului şi achitarea avansului (care reprezintă 20% din suma totală). Restul sumei se achită în termen de 3 zile de la data evenimentului.
 • Albumele foto se achită integral în avans. Cheltuielile implicate de transportul şi cazarea în altă țară se achită în avans.
Se poate să nu postaţi/publicaţi imagini de la nunta noastră?

În cazul în care doriţi ca imaginile să nu fie postate/publicate, acest lucru va fi discutat înainte şi prevăzut în contract. În această situație, preţurile pachetelor foto diferă de cele din ofertă.

Putem alege noi fotografiile care urmează să fie postate pe site/blog/pagini de socializare?

Consider ca site-ul, blogul și paginile de socializare sunt modul nostru de a ne prezenta. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a face acest lucru într-un fel care ne reprezintă pe noi și care este conform strategiei noastre de comunicare. Alegerea fotografiilor care pot apărea în oricare dintre spațiile virtuale menţionate ne aparține. Desigur, și clienţii noștri pot posta, dacă doresc, orice fotografii realizate de noi la nuntă pe site-ul, blogul și pagina de Facebook personale (singura condiţie fiind aceea de a nu aduce modificări imaginilor primite de la noi și de a menţiona autorul, conform legii drepturilor de autor).

Pot face fotografii în timpul evenimentului și alți fotografi profesioniști?

Desigur, dacă vin în calitate de prieteni și nu lucrează în paralel cu noi (nu stau lângă noi în timpul ceremoniei religioase, nu participă la ședința foto etc.)

Contact

Mai multe detalii pe Whatsapp

(apasa pe numarul de telefon)

Rate this page
×