Tarife Fotografie de Nunta

p

Cununia Civila

In cazul in care in care cununia civila are loc in alta zi decat nunta, la tarifele de mai sus se adauga 100 euro.

Nu pot garanta prezenta la cununia civila in cazul in care aceasta este programata intr-o zi de weekend (alta decat cea a nuntii)

Mai multe detalii aici:

R

Sedinta foto in ziua nuntii

In pachetul de nuntă este inclusă şi o şedinţă foto în măsura în care timpul, spaţiul şi vremea permit acest lucru în ziua nunţii. Eu vă recomandăm însă şi o alta, care să aibă loc după nuntă – când aveţi mai mult timp şi sunteţi relaxaţi.

R

Sedinta foto dupa nunta

Vă recomand o alta sedinta, care să aibă loc după nuntă in orice lacatie, când aveţi mai mult timp şi sunteţi relaxaţi.

Durata şedinţei foto: 5-7 ore
Prelucrarea tuturor fotografiilor
Minim 70 de fotografii livrate
Termen de livrare: 3 zile

Galerie foto online cu parolă

Preţ: 249 Euro

p

Albume Foto

Albumele foto digitale sunt tipărite pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate, sunt legate utilizând o tehnologie modernă şi materiale de o calitate deosebită, de aceea sunt garantate să reziste mulți ani.

Configuraţii recomandate pentru nuntă

 • Album foto pentru miri: 25×37,5cm (25x75cm deschis) cu 30 de file (60 de pagini)
 • Copertă din piele naturală 299 Euro
 • Copertă din textile sau piele ecologică premium / hardcover textil 249 Euro
 • Album foto pentru familie: 20x30cm (20x60cm deschis) cu 20 de file (40 de pagini)
 • Copertă din piele naturală 249 Euro
 • Coperta textile sau din piele ecologică premium 229 Euro
 • Albumele sunt disponibile in multe alte dimensiuni, numărul de file poate varia între 15 și 50, iar tipurile de personalizare pentru coperţi sunt foarte variate.
 • Sunt disponibile peste 150 de materiale pentru coperţi și cutii.

Cutii

Pentru că albumele sunt preţioase și merită păstrate cu toată grija, le veţi primi într-o cutie elegantă, personalizată. Cutia este inclusă în prețul albumului.

Album cadou!

Pentru fiecare album comandat (de 20x30cm sau mai mare), veţi primi din partea noastră un altul dimensiuni mai mici, cu același conţinut și același tip de copertă. Înălțimea albumului cadou este de 10 cm și lungimea variază între 10 și 15 cm, în funcţie de dimensiunea albumului comandat.

U

Alte detalii

Fotografiile vor fi livrate online in maxim 14 zile lucratoare. Galeria online este cu link ascuns si cu termen de valabilitate pe o perioada nelimitata. Fotografiile vor fi stocate la rezolutie maxima;

Albumele foto vor fi livrate in termen de aproximativ 15 zile de la data plasarii comenzii;

Numarul de fotografii pot varia in plus sau in minus si sunt influentate de dinamica evenimentului, disponibilitatea mirilor si conditiile meteo;

Daca veti dori sa fiu prezent la nunta pentru mai mult de 16 ore, se va aplica un tarif de 50 Euro/ora suplimentara.

Data evenimentului ramane rezervata in momentul semnarii contractului si achitarii avansului. Avansul este de 20% din valoarea contractului; 

Plata se face in Euro sau Lei la cursul de schimb BNR din ziua efectuarii platii;

Locuiesc in Bucuresti insa ma deplasez cu placere oriunde in tara sau in afara tarii.

Pachetul foto include transportul din Bucuresti pana la distanta de 30 km de locatia unde se desfasoara evenimentul. In cazul deplasarii pe distante mai mari de 30 km se percepe un tarif suplimentar pentru transport dus/intors. In situatia in care sunt peste 100 km, va fi necesara si o camera de hotel/pensiune in zona locatiei unde se desfasoara evenimentul.

Statistici Evenimente

Nunti Fotografiate

Botezuri Fotografiate

Fotografii realizate in peste 12 ani de experienta

Intrebari Frecvente
Va ocupați doar de fotografie sau şi de filmări?

Doar de fotografie. Pentru filmare putem să facem recomandări, atunci când ni se cere acest lucru. Recomandările noastre sunt sincere şi subiective, nu sunt bazate pe interese financiare sau de altă natură.

Preferaţi să lucraţi alături de anumite echipe de videografi?

Da, prefer să lucrez alături de echipe care au un stil de lucru compatibil cu al meu.

Care este stilul vostru de lucru şi ce ar trebui să facem noi?

Eu prefer stilul fotojurnalistic. Încercăm să fim cât mai discreţi şi să nu intervenim în desfăşurarea evenimentului. Surprindem momente autentice, nu regizăm nimic. Din punctul nostru de vedere, mirii nu trebuie să facă altceva decât să coopereze cu noi pentru a obţine fotografiile pe care şi le doresc; dacă vor, de exemplu, să arate fericiţi şi plini de energie, să nu moţăie încruntaţi până se termină petrecerea.

Preferaţi un anumit gen de evenimente?

Nu neapărat, dar preferăm să colaborăm cu un anumit gen de oameni. Întotdeauna vom fi încântați să lucrăm cu persoane deschise, vesele, prietenoase. Buna comunicare, încrederea și respectul reciproc sunt esențiale. Dacă simţim că nu putem comunica ușor cu cineva sau avem alte motive să credem că nu suntem noi fotografii potriviți pentru evenimentul respectiv, considerăm că este mai bine pentru toată lumea să renunțăm la colaborare.

Ce aparatură folosiţi?

Folosim aparate de fotografiat profesionale de ultimă generaţie: doua Nikon Z6, obiective profesionale Nikon S, blitz-uri Godox și tot felul de alte accesorii.

Faceţi mai multe fotografii color sau alb-negru?

Criteriul este unul personal şi estetic, nu există o regulă anume sau un număr după care ne ghidăm. Majoritatea fotografiilor de la o nuntă sunt color, dar pot fi destul de multe şi cele alb-negru.

Vom primi fotografii cu toţi invitaţii?

În funcţie de felul în care va fi organizat evenimentul, de timpul şi spaţiul rezervat pentru fotografii, de numărul de invitaţi, acest lucru se va stabili înainte.

Faceţi şi fotografii de grup?

Da, în măsura în care putem stabili un loc şi un timp adecvate pentru acest lucru. Nu facem fotografii de grup la sfârşitul petrecerii.

.

Ne puteţi da fotografiile în format RAW? Am vrea să le prelucrăm noi/să le prelucreze un prieten.

Nu, niciodată nu dăm fotografiile în format RAW, ci doar prelucrate şi în format JPG.

.

Ne dați câteva fotografii imediat după nuntă şi restul la termenul stabilit?

Cu mare drag, in functie de timpul disponibil.

.

Ne puteţi face nişte fotografii de grup la minut pe care să le dăm ca mărturii invitaţilor?

Nu, noi nu facem fotografii la minut. Fotografiile noastre sunt selectate, prelucrate şi tratate cu atenție fiecare.

.

Ce înseamnă prelucrarea tuturor fotografiilor? La ce ar trebui să ne aşteptăm?

Prelucrarea fotografiilor înseamnă că o mare parte din munca are loc după terminarea evenimentului. Fotografiile sunt selectate în funcţie de diverse criterii relevanţă, expresivitate, corectitudine, potenţial artistic etc. După acest proces de selecţie, urmează stabilirea unui stil adecvat în care fotografiile vor fi prelucrate, decizie importantă pentru reflectarea cât mai fidelă a atmosferei evenimentului şi pentru coerenţa ideii care a stat în spatele nunții. Urmează editarea fiecărei imagini în parte conform stilului propriu şi, mai mult decât atât, corectarea discretă a micilor imperfecţiuni de ten, în fotografiile de tip portret. Toate fotografiile sunt astfel analizate şi prelucrate, ceea ce înseamnă zeci de ore de muncă pentru obţinerea unor imagini cu adevărat de calitate. Nu doar fotografiile din albume sau cele prezentate pe blog sunt tratate cu atâta atenţie, ci sute de fotografii – toate pe care le primiți.

.

Ce ne recomandaţi pentru ședința foto în ziua nunţii?
 • Şedinţa foto este DOAR foto, nu și video (din motive de organizare, timp, mod de lucru etc.)
 • Este un moment dedicat mirilor, nu fotografiilor de grup.
 • Ideal ar fi să fie programată cu aproximativ o oră înainte de apusul soarelui. Este total nerecomandat să aibă loc la orele prânzului.

.

Cum se procedeaza în cazul unei ședințe foto după nunta?

Cu minim o lună înainte se stabilesc locul și intervalul orar în care ședința foto va avea loc. În cazul în care ședința foto nu poate avea loc în momentul stabilit (din cauza vremii sau a unor motive personale), aceasta va fi reprogramată. Ședinţa foto va avea loc în același an cu nunta, cu exceptia cazurilor cand nunta este in luna octombrie sau noiembrie.

.

Cum procedăm cu rezervarea, contractul, achitarea serviciilor?
 • Rezervarea se face o dată cu semnarea contractului şi achitarea avansului (care reprezintă 20% din suma totală). Restul sumei se achită în termen de o săptămână de la data evenimentului.
 • Albumele foto se achită integral în avans. Cheltuielile implicate de transportul şi cazarea în altă țară se achită în avans.
Se poate să nu postaţi/publicaţi imagini de la nunta noastră?

În cazul în care doriţi ca imaginile să nu fie postate/publicate, acest lucru va fi discutat înainte şi prevăzut în contract. În această situație, preţurile pachetelor foto diferă de cele din ofertă.

Putem alege noi fotografiile care urmează să fie postate pe site/blog/pagini de socializare?

Consider ca site-ul, blogul și paginile de socializare sunt modul nostru de a ne prezenta. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a face acest lucru într-un fel care ne reprezintă pe noi și care este conform strategiei noastre de comunicare. Alegerea fotografiilor care pot apărea în oricare dintre spațiile virtuale menţionate ne aparține. Desigur, și clienţii noștri pot posta, dacă doresc, orice fotografii realizate de noi la nuntă pe site-ul, blogul și pagina de Facebook personale (singura condiţie fiind aceea de a nu aduce modificări imaginilor primite de la noi și de a menţiona autorul, conform legii drepturilor de autor).

Am dori ca prin contract voi să cedaţi dreptul de autor asupra imaginilor, se poate?

Indiferent de situaţie, ne păstrăm dreptul de autor asupra imaginilor.

Pot face fotografii în timpul evenimentului și alți fotografi profesioniști?

Desigur, dacă vin în calitate de prieteni și nu lucrează în paralel cu noi (nu stau lângă noi în timpul ceremoniei religioase, nu participă la ședința foto etc.)

Contact

Mai multe detalii direct pe Whatsapp

(click pe numarul de telefon)