Fotograf Botez Bucuresti – Mihai Gheorghe

Tarife Fotografie de Botez

Fotograf botez Bucuresti

Fotograf botez, surprind momente autentice și cu impact emotional major. Stiu să găsesc frumuseţea în lucruri simple si să o captez în fotografii unice, pe care le veţi privi cu drag.

Botezul este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata unui cuplu de parinti. Pentru a surprinde cele mai importante momente de la botezul celui mic, cat si de la petrecere va recomand sa apelati la serviciile unui fotograf de botez profesionist.

In calitate de fotograf profesionist de botez, voi fi alaturi de dumneavoastra pentru a capta emotiile importante, cele mai bune momente de la biserica si de la petrecere. Pentru un fotograf de botez nu exista satisfactie mai insemnata ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor ce au vazut fotografiile de botez cu care vor ramane toata viata.

Va recomandam serviciile noastre, deoarece noi folosim echipament foto profesional si dispunem de o experienta bogata in acest domeniu. De asemenea, dupa botez fiecare fotografie va fi editata cu mare atentie in programele noastre de editare foto.

Ca fotograf botez cu experiență ca fotograf nuntă sau fotograf cununie civilă am interacționat cu mii de persoane și am realizat că relaxarea lor a fost cheia fotografiilor de succes.

Va invit sa priviti fotografiile disponibile in sectiunea portofoliu si va astept sa ma contactati daca doriti sa va fiu fotograf si sa surprind expresiile si emotiile evenimentului ce urmeaza sa se petreaca in viata familiei dumneavoastra.

Fotografiile de la botez sunt realizate cu echipamente foto profesionale, lumini de studio si obiective foto premium. Transportul este gratuit pe raza municipiului Bucuresti si imprejurimi. De asemenea va oferim si servicii de filmari botez.

Fotograf botez profesionist, cu experienta in fotografia de eveniment.

Ultimele Botezuri Fotografiate

fotograf botez

Botez Anastasia Maria

fotograf botez

Botez Alexia Ioana

Botez Filip

Botez Teo

Botez Filip

Botez Filip

Laura Alexia

Botez Laura Alexia

Laura Alexia

Botez Catrinel

Contact

Afla detalii despre disponibilitate direct pe Whatsapp!