Fotograf Cununie Civila Bucuresti – Mihai Gheorghe

Important de stiut

  • Transportul este gratuit in Municipiului Bucuresti si Ilfov.
  • Plata se face dupa eveniment in Lei.
  • Livrarea imaginilor se realizeaza in maxim 14 de zile de le eveniment, prin transfer online.
  • Sedinta foto se recomanda a fi realizata cu 2-3 ore inainte de apus (golden hour) si este valabila doar in ziua evenimentului.
  • Numarul fotografiilor din oferta pot varia in plus sau minus si este influentat de dinamica evenimentului, numarul invitatilor si conditiile meteo.
oferta nuntaoferta nunta

Fotografii de Cununie Profesionale

Pentru a vă oferi cele mai bune imagini, lucrăm cu echipament de ultimă generație și tehnologie de top. Fiecare cadru este compus cu grijă, punând accent pe lumină, compoziție și conexiune. Ne angajăm să vă oferim o colecție de fotografii de cununie care să vă impresioneze de fiecare dată când le priviți.

Inregistrarea casatoriei – important de stiut

Declaratia de casatorie se face personal, de catre viitorii soti, in scris, la primaria locului de domiciliu sau de resedinta al unuia dintre viitorii soti.

Casatoria se va incheia după 10 zile calendaristice, respectiv intre a 11-a si a 14-a zi de la data depunerii actelor in care se cuprind atat ziua cand a fost facuta declaratia, cat si ziua in care se oficiaza casatoria.

Fotograf Cununie Civila Bucuresti

Vezi mai jos cele mai recente fotografii de la Starea Civilă din Bucuresti fotografiate de Mihai Gheorghe

Recomandari

Multumim tare mult Mihai ca ai reusit sa surprinzi atat de frumos momentele speciale din ziua nuntii noastre. Felicitari! Suntem tare incantati de poze, ai reusit sa redai foarte bine vibe-ul nostru si atmosfera exact asa cum am simtit si cum ne-am dorit. Ne-a incantat foarte mult si touch-ul artistic oferit pozelor si povestile transmise de cadrele si detaliile surprinse. Ne-a facut deosebita placere sa colaboram si iti multumim inca o data pentru profesionalism, pentru atmosfera creata si pentru tot ce ai reusit sa redai. Au iesit absolut superbe pozele! Abia asteptam urmatoarea colaborare!!!

Ruxandra Popovici

Este al treilea eveniment fotografiat de Mihai (cununia, nunta si acum botezul fetitei) si intodeauna fotografiile realizate sunt exceptionale. Imaginile surprind emotie si trairi pe care doar un fotograf talentat si cu experienta le poate capta. Fara doar si poate, Mihai este un fotograf profesionist pe care il recomand si este primul pe lista noastra la urmatorul eveniment. Multumim si la cat mai multe fotografii frumoase !

– Alina Serb

O experienta deosebita si unul dintre cei mai buni fotografi pe care i am cunoscut! A reusit sa captureze cele mai frumoase momente intr o maniera artistica impecabila! Ne-a ajutat, ne-a sfatuit si indrumat in fiecare moment si am stiut din prima ca putem avea maxima incredere in abilitatile dansului. Cu siguranta vom reveni cu programari si pentru urmatoarele evenimente!

Emma J Rolea

Am apelat la Mihai dupa o cautare pe internet, citind review-uri si vazand site-ul. Toate asteptarile noastre au fost confirmate si chiar depasite. A fost o placere sa-l avem fotograf. Dincolo de comunicarea eficienta, punctualitate si calitatea fotografiilor, a contat mult pentru noi si faptul ca l-am simtit ca pe un prieten, desi ne-am vazut prima data, si ca a fost o prezenta discreta. Multumim, Mihai!

Marius Cosma

O experienta deosebita alaturi de niste oameni deosebiti, care si au etalat cu maiestrie talentul si înclinatia catre fotografie: cadre superbe si surprinzatoare, precum si o rabdare si o întelegere care au alcatuit o poveste de neuitat la evenimentul nostru. Recomand cu încredere pe dl. Mihai si pe sotia dumnealui, Daniela! Vom reveni cu mare drag la ei în viitorul apropiat!

Elena-Adriana Iile

O colaborare foarte frumoasa si niste poze superbe ce reprezinta dovezile unei zile perfecte! Este foarte prezent peste tot pe durata evenimentului, receptiv la sugestii si totodata atent la detalii. Multumim pentru tot!

– Dana Dascalescu

5/5 - (573 Reviews)