p

Fotograf Cununie Civila Bucuresti

Fotograf cununie civila bun… Cum il recunosti? El stie cum sa surprinda toate momentele cheie ale cununiei civile, sedinta foto de dupa si cu familia. Pregatirile pentru nunta sunt mai complexe decat pentru oricare alt eveniment, dar nici cununia civila nu este floare la ureche. Este bine sa te intalnesti dinainte cu fotograful, pentru a putea dezbate impreuna programul si, daca doriti, cum va decurge fiecare sedinta foto.

Sunt foarte multe momente unice in viata, care ne definesc existenta. Un astfel de moment este si cununia civila – care este primul pas pe care il faci pentru a-ti putea uni destinul cu alesul / aleasa inimii. Desi este o etapa premergatoare cununiei religioase, puteti avea parte de momente de neuitat si aici. Totul tine de cum organizezi evenimentul si de… ce fotograf cununie civila iti alegi!

Si cununia civila implica multe lucruri: in primul rand, este vorba de cand va avea loc aceasta, deci trebuie stabiliata data in prealabil, apoi trebuie sa te hotarasti si unde va avea loc (poate sunteti din orase diferite – in acest caz trebuie sa va hotarati care oras va este mai la indemana). Apoi trebuie sa rezolvati si problema actelor – acte care nu sunt deloc putine la numar (cctele de identitate, in original si copie, certificatele de nastere, in original si copie, declaratie casatorie – formular tip, timbre fiscal, dosar cu sina, certificate prenuptiale).

Poze Cununie Civila Bucuresti

Dupa ce ati terminat si cu acestea, trecem la invitatiile pentru cununie, programarile la coafor, martorii si asa mai departe. Din aceasta lista nu lipseste, bineinteles, fotograful. Profesia de fotograf nunta este, una dintre cele mai frumoase profesii. In momentul in care, prin aceasta profesie, fotograful reuseste sa exprime ideile si emotiile altor persoane, reuseste nu doar sa le surprinda, ci sa le si aseze intr-o ordine care sa semene cu mici bucati de istorie intr-o arta contemporana moderna.

Toti fotografii cu adevarat profesionisti au un motto dupa care se ghideaza in meseria lor: Adevarata arta este formata din detalii, care te fac sa privesi un lucru de mai multe ori pentru a-i intelege profunzimea. Aceeasi regula se aplica atat la fotografia de nunta, cat si la cea de botez sau cununie civila. Iar un fotograf dedicat nu va crea un album foto doar pentru a le oferi mirilor o modalitate simpla de a-si pastra amintirile, ci va pune suflet si creativitate in fiecare fotografie pentru a le oferi ceva cu totul deosebit. Practic, ei vor transpune emotiile resimtite din momentul cununiei civile, in imaginea unei fotografii.

Indiferent de evenimentul special din viata voastra, este bine sa aveti alaturi un fotograf profesionist, care sa surprinda orice detaliu. Asa aveti garantia ca nu veti pastra doar amintirea unei zile speciale, ci veti avea si imaginile care sa ramana, ca marturie, si peste ani.

p

Inregistrarea casatoriei – important de stiut

Declaratia de casatorie se face personal, de catre viitorii soti, in scris, la primaria locului de domiciliu sau de resedinta al unuia dintre viitorii soti.

Casatoria se va incheia după 10 zile calendaristice, respectiv intre a 11-a si a 14-a zi de la data depunerii actelor in care se cuprind atat ziua cand a fost facuta declaratia, cat si ziua in care se oficiaza casatoria.

Fotograf cununie civila la Starea Civila Bucuresti

Pe această pagina poti vedea cele mai recente fotografii de cununie civila realizate la Starea Civila Bucuresti de Mihai Gheorghe.

Ca fotograf cununie civila, cu experiență ca fotograf nunta sau fotograf botez am interacționat cu mii de persoane și am realizat că relaxarea lor a fost cheia fotografiilor de succes.

Sfaturi pentru o zi a nuntii fara stres

Cele mai recente fotografii de cununie civilă de la Starea Civilă Bucureşti

Vezi mai jos cele mai recente fotografii si filmari de la Starea Civilă din Bucuresti fotografiate de Mihai Gheorghe

"

Tarife Fotografie Cununie Civila

Ultimele Cununii Fotografiate

Cununie Civila Bucuresti

Denisa & Florin

Alexandra & Alex

Alexandra & Alexandru

fotograf cununie civila

Mihaela & Florin

fotograf cununie civila

Andreea & Adrian

Diana & Bonny

Lavinia & Cristi

Diana & Bonny

Georgiana & Alex

Recenzii

Înainte sa alegem fotograful pentru cununia noastră civilă, am căutat sa alegem cel mai bun fotograf, sa ne placa luminozitatea pozelor și acestea sa transmită emoție. L-am ales pe Mihai Gheorghe și a fost alegerea perfecta! Ne-a mutat cu sfaturi legată de ora ședinței foto, de locație, a fost atent la fiecare detalii (nasturii de la sacou, suvitele de par pe fata, poziționarea picioarelor etc), ne-a dat multe idei de posing… iar pozele au ieșit minunate! Acum avem cele mai frumoase amintiri din cea mai importantă zi din viața noastră de pana acum! Îl recomandam cu încredere!

Denisa Han

Super fotografii, super rapid (am primit pozele foarte repede – 3 zile), foarte pasionat, recomand cu drag!

Corina Cristea

Recomand cu drag!
Faceti o treaba minunata!

Ana Maria Anghel

Experiența noastră alături de Mihai a fost una neasteptat de minunata. Fiind prima ședința foto, am avut parte de răbdare, deschidere și ne-a ajutat sa ne simțim confortabili in fata camerei. Suntem incantați de rezultatul final și planificam sa colaboram din nou cât de curând.

Alexandra Hutanu

Promptitudine, atitudine placuta, fotografii frumoase si livrate intr-un timp scurt catre client (3 zile)!

Cristiana Toderascu

Am avut o colaborare de succes, in care am gasit profesionalism si empatie. Am primit pozele in intervalul de timp agreat iar pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu drag și încredere!

Malina Burlacu

Pt profesionalism, seriozitate și ambiția lui de a scoate in fiecare cadru, artistul din el! Sesiunile foto nu sunt nici pe de parte simple, iar cu Mihai, pana nu iese cum își dorește, nicio șansa sa te lase in pace 😀😀😀. Recomand cu drag

Gabriela Pistalu

Promtitudine, creativitate si profesionalism. Recomand cu mare drag. Fotografiile au fost gata a doua zi! ❤️

Ciurea Adi Corina

A fost o experiență superba! Mihai este un profesionist desăvârșit, amabil, atmosfera a fost de vis, nici nu am observat cand a trecut timpul pentru ca a fost mai mult ca o distractie. Pozele sunt de poveste!
Multumim mult! Cu siguranta mai venim!
Maria Lascu

Statistici Evenimente

Nunti Fotografiate

Botezuri Fotografiate

Fotografii realizate in peste 12 ani de experienta