fotograf nunta bucuresti

Fotograf Bucuresti Mihai Gheorghe

Transformam momentele in amintiri extraordinare

Fotografie Nunta

Descoperiți serviciile noastre premium de fotografie nuntă. Capturăm emoțiile într-un mod autentic, oferindu-vă amintiri de neprețuit pentru o viață întreagă. Alegeți experiența noastră și lăsați-ne să vă surprindem povestea într-un mod unic și etern.

fotograf nunta

Fotografie Cununie

Transformăm cununia civilă într-o experiență memorabilă, capturând fiecare detaliu cu profesionalism și sensibilitate. Imaginile noastre aduc la viață momentele unice și emoțiile din ziua în care începeți o nouă călătorie împreună

fotograf cununie civila

Fotografie Botez

Capturăm magia și emoția din ziua botezului în imagini pline de emotie și sensibilitate. Fiecare detaliu este imortalizat pentru a păstra amintiri vii și pline de bucurie din această ocazie unică.

fotograf botez

Descoperă Magia Momentului cu Mihai Gheorghe, expert în Fotografie de Nunta, Cununie, Botez si alte Evenimente!

Suntem Mihai si Dana, un cuplu dedicat, cu peste 15 ani de experiență în arta fotografiei de nuntă, cununie și botez. Pasiunea noastră pentru frumos ne-a ghidat în lumea captivantă a fotografiei de evenimente, unde ne-am specializat ca fotografi profesioniști.

Bine ai venit pe pagina noastră, locul unde fiecare moment special devine o poveste de neuitat! Cu bucurie vă anunțăm că am fost incluși în topul celor mai buni fotografi de nuntă din țară, conform site-ului Fotografi-Cameramani. Ce înseamnă acest lucru pentru tine? O experiență fotografică excepțională și un serviciu de top.

Garantăm să-ți livrăm fotografiile în maxim 14 zile, într-un contrast fericit față de așteptările obișnuite. Într-o lume în care mulți miri așteaptă luni întregi pentru fotografii, promitem că vei primi rezultatele tale într-un timp record..

Oferim servicii de fotograf Bucuresti, fotograf nunta, fotograf cununie civila, fotograf botez și fotograf evenimente corporate. Alege calitatea și pasiunea noastră pentru a face din fiecare moment o poveste memorabilă!

Contactează-ne acum pentru a discuta detaliile și pentru a transforma ziua ta specială în amintiri care vor dăinui o viață întreagă.

fotograf nunti
fotografie nunta
fotograf nunta
fotograf nunta bucuresti
fotograf nunta
foto nunta
fotografie nunta
fotograf cununie civila bucuresti
fotograf cununie civila

- Aruna Niculescu

Mihai ne-a fost alaturi pentru cununia civila. A fost o experienta foarte frumoasa alaturi de el, in urma careia am obtinut niste poze superbe care ne vor aminti cu drag de ziua noastra speciala. Mihai este un om rabdator si un super fotograf Bucuresti, si ne-am bucurat de colaboararea cu el. Recomandam cu drag si vom reveni la el in viitor!

- Marius Cosma

Am apelat la Mihai dupa o cautare pe internet, citind review-uri si vazand site-ul. Toate asteptarile noastre au fost confirmate si chiar depasite. A fost o placere sa-l avem fotograf Bucuresti. Dincolo de comunicarea eficienta, punctualitate si calitatea fotografiilor, a contat mult pentru noi si faptul ca l-am simtit ca pe un prieten, desi ne-am vazut prima data, si ca a fost o prezenta discreta. Multumim, Mihai!

- Andreea Pangrate

A fost o mare placere sa lucram cu Mihai si sotia lui. Ne-am inteles foarte bine, au reusit sa surprinda toate momentele importante si fiecare emotie traita in ziua nuntii. Adevarati profesionisti!

Contact pe Whatsapp

5/5 - (167 Reviews)