Fotografie Corporate

Fotografie Corporate

Fotograf evenimente corporate Bucuresti

Fotograf evenimente corporate? Oferim o gama diversa de servicii foto video, inclusiv serviciul de fotografiere profesionala a evenimentelor de tip corporate. Prin acest serviciu venim in intampinarea celor care doresc imortalizarea celor mai importante momente din timpul evenimentelor gazduite. Avem deja o vasta experienta cu fotografia corporate, astfel ca suntem gata sa ne oferim priceperea la evenimente de tipul:

 • conferinte
 • evenimente corporate
 • workshop-uri
 • prezentari de produs/servicii

R

Pret fotografii evenimente corporate

Experienta ne-a invatat ca fiecare eveniment difera fata de cel anterior. De aceea, nu exista un pret fix, insa in medie, pretul practicat este de 70 €/ora. Dispunem de echipament foto profesional, astfel incat putem asigura o calitate superioara a fotografiilor livrate.

Pentru evenimentele ce implica un numar mare de ore de fotografiat, ori locatii speciale, pretul poate diferi.

Toate fotografiile de la evenimentul corporate vor fi post-procesate profesional. In felul acesta ne asiguram ca materialele finale, livrate catre dumneavoastra vor fi de cea mai buna calitate.

R

Tarife Fotografii Evenimente Corporate

Pachet 2 ore – 200 euro

Pachet 4 ore – 300 euro

Pachet 6 ore – 400 euro

Pachet 8 ore – 500 euro

Pachet 10 ore – 600 euro

Pachet peste 12 ore – 50 euro/ora

U

Alte detalii

 • Durata medie de livrare a fotografiilor este de 5 zile lucratoare, indiferent de numarul fotografiilor.
 • Galeria online este cu link ascuns si cu termen de valabilitate pe o perioada nelimitata. Fotografiile vor fi stocate la rezolutie maxima;
 • Numarul fotografiilor poate varia in plus sau in minus si este influentat in mod direct de dinamica evenimentului, numarul invitatilor si conditiile meteo;
 • Plata se face in Euro sau Lei la cursul de schimb BNR din ziua efectuarii platii;
 • Locuiesc in Bucuresti insa ma deplasez cu placere oriunde in tara sau in afara tarii.
 • Pachetul foto include transportul din Bucuresti pana la distanta de 30 km de locatia unde se desfasoara evenimentul. In cazul deplasarii pe distante mai mari de 30 km se percepe un tarif suplimentar pentru transport dus/intors. In situatia in care sunt peste 100 km, va fi necesara si o camera de hotel/pensiune in zona locatiei unde se desfasoara evenimentul.
Fotograf Corporate
Fotografie Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Fotografie Evenimente Corporate
Preferaţi un anumit gen de evenimente?

Nu neapărat, dar preferăm să colaborăm cu un anumit gen de oameni. Întotdeauna vom fi încântați să lucrăm cu persoane deschise, vesele, prietenoase. Buna comunicare, încrederea și respectul reciproc sunt esențiale.

Ce aparatură folosiţi?

Folosesc in paralel doua aparate foto mirrorless: Nikon Z6, Nikon Z6 II, mai multe obiective: Nikon S 20mm F/1.8, Nikon S 35mm F/1.8, Nikon S 50mm F/1.8, Nikon S 85mm F/1.8, Nikon AF S 70-200mm F/2.8 si alte echipamente: declansatoare radio, blitzuri, blitzuri de studio mobile, lampi lumina continua, umbrele difuzie, blende, etc.

Vom primi fotografii cu toţi invitaţii?

În funcţie de felul în care va fi organizat evenimentul, de timpul şi spaţiul rezervat pentru fotografii, de numărul de invitaţi, acest lucru se va stabili înainte.

Faceţi şi fotografii de grup?

Da, în măsura în care putem stabili un loc şi un timp adecvat pentru acest lucru. Aceste fotografii se realizeaza la inceputul petrecerii.

Ne puteţi da fotografiile în format RAW? Am vrea să le prelucrăm noi/să le prelucreze un prieten.

Nu predam fotografiile în format RAW, ci doar prelucrate profesional şi în format JPG.

Ne puteţi face nişte fotografii de grup la minut pe care să le dăm ca mărturii invitaţilor?

Nu, noi nu facem fotografii la minut. Fotografiile noastre sunt selectate, prelucrate şi tratate cu atenție fiecare.

Ce înseamnă prelucrarea tuturor fotografiilor? La ce ar trebui să ne aşteptăm?

Prelucrarea fotografiilor înseamnă că o mare parte din munca are loc după terminarea evenimentului. Fotografiile sunt selectate în funcţie de diverse criterii relevanţă, expresivitate, corectitudine, potenţial artistic etc. După acest proces de selecţie, urmează stabilirea unui stil adecvat în care fotografiile vor fi prelucrate, decizie importantă pentru reflectarea cât mai fidelă a atmosferei evenimentului şi pentru coerenţa ideii care a stat în spatele nunții. Urmează editarea fiecărei imagini în parte conform stilului propriu şi, mai mult decât atât, corectarea discretă a micilor imperfecţiuni de ten, în fotografiile de tip portret. Toate fotografiile sunt astfel analizate şi prelucrate, ceea ce înseamnă zeci de ore de muncă pentru obţinerea unor imagini cu adevărat de calitate. Nu doar fotografiile din albume sau cele prezentate pe blog sunt tratate cu atâta atenţie, ci sute de fotografii – toate pe care le primiți.

Cum procedăm cu rezervarea, contractul, achitarea serviciilor?
 • Rezervarea se face o dată cu semnarea contractului şi achitarea avansului (care reprezintă 20% din suma totală). Restul sumei se achită în termen de 3 zile de la data evenimentului.
 • Albumele foto se achită integral în avans. Cheltuielile implicate de transportul şi cazarea în altă țară se achită în avans.
Putem alege noi fotografiile care urmează să fie postate pe site/blog/pagini de socializare?

Consider ca site-ul, blogul și paginile de socializare sunt modul nostru de a ne prezenta. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a face acest lucru într-un fel care ne reprezintă pe noi și care este conform strategiei noastre de comunicare. Alegerea fotografiilor care pot apărea în oricare dintre spațiile virtuale menţionate ne aparține. Desigur, și clienţii noștri pot posta, dacă doresc, orice fotografii realizate de noi la nuntă pe site-ul, blogul și pagina de Facebook personale (singura condiţie fiind aceea de a nu aduce modificări imaginilor primite de la noi și de a menţiona autorul, conform legii drepturilor de autor).