De ce este important sa te pregatesti la hotel in ziua nuntii

In ultimul timp, tot mai multe mirese isi doresc fotografii profesionale artistice si in prima parte a zilei, si anume la detaliile pregatirilor miresei, intr-un cadru cat mai amplu si elegant, in care rochia de mireasa, accesoriile si portretele miresei sa fie cat mai bine puse in valoare.

Daca propriul camin nu va permite un spatiu generos si nu are un design interior pe masura, dar doriti genul acela de fotografii artistice intr-un decor “aerisit” si rafinat, atunci optiunea ideala este sa optati pentru o camera de hotel.

In aceste cazuri, echipa noastra va sugereaza inchirierea unei camere la un hotel de lux, iar in randurile ce urmeaza vom si argumenta de ce este ideal acest lucru, in cazul in care va doriti fotografii exceptionale:

Citește și: Rochii de mireasă la prețuri accesibile

Decor elegant.

Camerele de hotel sunt mult mai spatioase si decorate elegant si vor permite fotografului o amplitudine si varietate in a imortaliza cadre perfecte pentru toate detaliile.

Lumina naturala.

In prima parte a zilei, lumina naturala joaca un rol important in munca fotografului si a calitatii superioare a fotografiilor realizate, iar camerele de hotel ne ofera acea lumina naturala prin ferestrele mari si spatiul degajat. Atat la partea de machiaj, a accesoriilor, cat si la imbracatul mirilor, cadrele din hotel plus lumina naturala confera fotografii spectaculoase.

Citește și: sedinte foto Craciun Bucuresti

Relaxarea mirilor.

Atunci cand va pregatiti intr-o camera de hotel, veti fi mult mai relaxati si linistiti, nu exista acel dute-vino cu o multime de rude si prieteni prin preajma, cum se intampla de obicei acasa. In camera de hotel pot veni sa ajute doar domnisoarele si cavalerii de onoare, nasii, parintii mirelui si ai miresei.

Citește și: Cum să-ți găsești fotograful perfect pentru nuntă

Bugetul alocat inchirierii unei camere de hotel este realmente mic, in comparatie cu beneficiile pe care le ofera.

Fiecare cuplu isi doreste sa aiba parte de o nunta perfecta, asa ca pentru a ajunge sa organizam o nunta ideala, trebuie sa avem grija si la detalii, pentru ca acele detalii de multe ori fac…diferenta!

5/5 - (1 Reviews)